emotivno

JELENA ROZGA STAJALA JE NA BINI I PLAKALA PRED BEOGRADOM! Želim da budem zdrava, da mi se ljubav desi, a onda može i BEBA! (KURIR TV)

Stars -

Jelena Rozga osim vatrenog nastupa, sa publikom koja se okupila na Ušću povodom "Music Week festivala" proslavila je i 42 godinu. Rođendansku pesmu i tortu nije očekivala, te su je emocije savladale i zaplakala je pred svima.

Ovaj emotivni trenutak ispraćen je ovacijama.

"Prekrasno mi je bilo. Imala sam puno lepih rođendana, ali nekako, ja... svoj rođendan najviše volim da provedem na bini. Bilo je predivno! ...Ja sam slobodno mogla da odložim mikrofon i da pustim muziku da peva!" konstatovala je Rozga posle uspešnog nastupa, pa otkrila da joj bivši nije čestitao rođendan.

"Ništa nisam znala, zato sam se i rasplakala, toliko je to bilo lepo", iskrena je bila pevačica, još uvek sa suzama u očima.

Kako je istakla, želja njenog života je, pre svega, da bude zdrava. Sebi je poželela da projekat na kom trenutno radi bude uspešan, a onda i da se ljubav desi.

1 / 22 Foto: Damir Dervišagić

"Nema još (ljubavi), slobodna sam", rekla je Jelena, koja će pošto pronađe ljubav svakako početi da razmišlja i o tome da se ostvari kao majka.

foto: Printscreen Kurir TV

Koliko su je emocije savladale pokazalo je i to što je zaboravila reči pesme koju je trebalo da izvede, što je i nju samu iznenadilo.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja