Najnovije vesti

KUBURU ŽENA VARA SA STARIJIM GOSPODINOM?! GLUMAC KONAČNO PROGOVORIO: Evo šta je rekao kad je saznao šta mu Marija radi dok on snima! BUMERANG!
Foto: Damir Dervišagić

Pre 5 godina on je varao ženu

KUBURU ŽENA VARA SA STARIJIM GOSPODINOM?! GLUMAC KONAČNO PROGOVORIO: Evo šta je rekao kad je saznao šta mu Marija radi dok on snima! BUMERANG!

Stars

Aleksandar Srećković Kubura je napitanje da prokomentariše prevaru supruge Marije Savić Srećković poručio da „snima pet serija, a mi ga zovemo za takve gluposti”.

Nakon što je objavljeno da navodno Marija Savić Srećković vara supruga Aleksandra Srećkovića Kuburu, glumac se zbog toga nije naročito potresao. 

"Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao", bilo je sve što je rekao Kubura pre nego što je spustio slušalicu.

foto: Dragan Kadic

Da podsetimo, fitnes instruktorku uslikana je s nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno, sasvim je logično da smo Mariju uhvatili u prevari.

"Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje: "Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira što su se ljubili u restoranu vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje".

foto: Dragana Udovicic

Marija je bila rečitija u odnosu na supruga. "Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome", rekla je Marija.

I Kubura varao Mariju

Pre pet godina u javnosti su se pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a o tome se danima pisalo. Ni on, a ni njegova supruga Marija Savić Srećković se nisu oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...