SONJU LAZETIĆ SVI ZNATE IZ VIDIMO SE U ČITULJI, A OVO JE NJENA ĆERKA: Kažu da je ista majka, a u vezi je sa FUDBALEROM! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SLIKA I PRILIKA

SONJU LAZETIĆ SVI ZNATE IZ VIDIMO SE U ČITULJI, A OVO JE NJENA ĆERKA: Kažu da je ista majka, a u vezi je sa FUDBALEROM! (FOTO)

Stars -

Ćerka Sonje Maki Lazetić iz prvog braka, Elena Marić u vezi je sa fudbalerom, a mnogi komentarišu da je ona "slika i prilika" svoje majke.

Naime, Nikolina, koju je Sonja dobila u braku u kojem je bila pre fudbalera Nikole Lazetića u vezi je sa fudbalerom Borisom Radunovićem koji igra na pozajmici za jedan italijanski klub.

"Tri prelepe godine sa tobom su prošle. Volim te", obratio se Boris svojoj dragoj.

Nikolina je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, navikla na lagodan život, a česta putovanja, skopoceni automobili i izlasci uglavnom se nalaze na fotografijama koje objavljuje.

Podsetimo, Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, majka je sina i dve ćerke. Ona je javnosti postala poznata kada se pojavila u filmu "Vidimo se u čitulji". Kako je tada govorila, san joj je bio da postane poznata manekenka i da živi na visokoj nozi, a do dvadeset i četvrte godine je kontroverznom biznismenu Goranu Mariću, ubijenom pre nekoliko godina, rodila troje dece.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja