NA ROĐENDANSKOJ TORTI 500 €! Do 18. godine ŽIVEO je u JEDNOJ SOBI SA BABOM, a danas se harmonikaš baškari u 150 kvadrata
Foto: Damir Dervišagić

35. rođendan

NA ROĐENDANSKOJ TORTI 500 €! Do 18. godine ŽIVEO je u JEDNOJ SOBI SA BABOM, a danas se harmonikaš baškari u 150 kvadrata

Stars -

Aleksandar Sofronijević napunio trideset pet godina u svom luksuznom stanu u centru Beograda, a svoj veliki dan obeležio je i skupocenom tortom koja je na sebi imala print novčanica u vrednosti od 500 evra.

Mladi muzičar je fotografije podelio na svom Instagram nalogu i zahvalio se svima na lepim željama i čestitkama.

"Hvala svim dragim ljudima koji su učinili da ovaj moj rođendan bude najposebniji od svih do sada, ne znam ni sam koliko toga lepog u svom mom haosu, divan dan u svakom smislu te reči", napisao je on.

Mladi muzičar deset godina je "pekao" zanat, strpljivo čekao da oformi svoj orkestar.

Kako je ranije govorio, do svoje osamnaeste godine živeo je u jednoj sobi sa bakom, a juče je proslavio trideset peti rođendan u luksuznom stanu u centru Beogradu koji je sam kupio.

"Mnogo mi znači što sam uspeo da sam sebi obezbedim krov nad glavom. Do 18. godine sam živeo sa bakom u dnevnoj sobi i nisam imao svoju sobu. Kad sam bio mali, uvek sam maštao da imam svoj prostor gde mogu da mi dođu prijatelji, da bude komforno. Ovo je malo veći stan, od 150 kvadrata, sa garažama, ali ogromnim odricanjem i radom uspeo sam da ga priuštim. Hvala bogu i hvala roditeljima koji su bili uporni da me nauče da poštujem svaki dinar, ali i svoj posao, pa je iz toga i ovo proisteklo", izjavio je nedavno.

On je otkrio da puno radi, ali da ipak nađe vreme da se prepusti stvarima koje voli.

"Jednostavno nemam vremena da gledam TV. Svoje slobodno vreme više koristim za sport i odmor, ili pišem aranžmane, program za emisiju. TV je tu čisto da bi bio na zidu, ipak sam ga kupio, pa ću ga okačiti na zid, ali ne volim da gledam ništa mnogo na njemu", prepričao Sofronijević pa dodao:

- Znam da kuvam neke osnovne stvari i mogao bih da se bavim time, ali mi vreme to nikako ne dozvoljava. Često sam van kuće i onda mi je lakše da kupim nešto napolju ili živim na dostavama. Mnogo više volim da to slobodno vreme provedem napolju, na plivanju, u sportu ili druženju, a ovde kupim nešto čemu je potrebno minimalno vremena za spremanje.

Aleksandar je trenutno u vezi sa svojom izabranicom sa kojom provodi vreme u stanu.

Pojede Dara harmonikicu?

Објава коју дели Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track