Najnovije vesti

VEZA ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA POČELA JE OVAKO: Odlepili jedno za drugim, glumca je OVO fasciniralo kod voditeljke!
Foto: Damir Dervišagić

ZAJEDNO TRI MESECA

VEZA ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA POČELA JE OVAKO: Odlepili jedno za drugim, glumca je OVO fasciniralo kod voditeljke!

Stars

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski obelodanili su svoju vezu, a izvor otkriva detalje.

Glumac i voditeljka su navodno kao dva zaljubljena tinejdžera i uživaju u takvoj ljubavi da se i na ulici drže za ruke, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede ljudi.

foto: Damir Dervišagić

"Vuk se toliko promenio da je postao ozbiljniji, staloženiji i da je srećan kraj Ane kao nikada do sada. Svuda idu zajedno, a odlučili su da se zajedno pojave na premijeri jedne serije da bi potvrdili njihovu vezu i u javnosti. Vuk je neko ko je vrlo temperamentan, ali mu odgovara Anina energija. Imaju ista interesovanja i poglede na svet. Imaju dosta zajedničkih crta, a ljubav prema životinjama koje Ana neguje od detinjstva, Vuka je odmah kupila, osim njene lepote na koju nije mogao da ostane imun", kaže izvor upućen u celu priču.

foto: Sonja Spasić

Kada su se upoznali, Vuk je znao da je Ana dama koja može da mu parira, pa su se prvo dopisivali neko vreme i na kraju izašli na večeru gde su shvatili da su jedno za drugo.

"Vuk je neko ko nije baš fasciniran čitanjem novina, gledanjem televizije, dosta vremena provodi u prirodi i na vodi. Retko ide na gradska dešavanja, pa nije baš bio upoznat s tim da Ana jaše konja, što ga je posebno fasciniralo. Pošto su oboje veliki ljubitelji prirode, to ih je posebno kupilo jedno kod drugog", naglašava naš izvor i dodaje:

"Sa njihovom vezom su svi oduševljeni i podržavaju ih, kako sa Anine strane, tako i Vukovi prijatelji, mama i brat. Ana je neko ko svojim šarmom sve kupuje, pa je dobru komunikaciju uspostavila i sa Vukovim kolegama. Dešava se da idu i na zajednička druženja. Ana i Vuk planiraju i zajedničko putovanje, ali zbog njegovih čestih obaveza, moraju da ga odlože."

foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...