Najnovije vesti

BOLOVI, MUKA, MALAKSALOST, KISEONIK! Prošla kroz pakao KORONE pa se posle 4 meseca vratila na Dnevnik
Foto: Printscreen/Instagram

tata joj na prozor donosio hranu

BOLOVI, MUKA, MALAKSALOST, KISEONIK! Prošla kroz pakao KORONE pa se posle 4 meseca vratila na Dnevnik

Stars

Voditeljka Dnevnika na RTS-u Ivona Pantelić nakon pauze se vratila pred kamere i objavila je da je bila zaražena korona virusom.

Ivona je navela da su i ona i njena ćerka imale korona virus, te objasnila kakve simptome je osećala.

- I eto... posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika... držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... kažem namerno i druge, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju... tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja... nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost... muka. Misliš.. korona se dešava nekom drugom. Ali - ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... moj tata nam je na prozor donosio hranu... sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže - napisala je voditeljka na Instagramu.

- Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja... bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji! - poručila je Ivona Pantelić.

Voditeljka se, podsetimo, pre nekoliko godina uspešno izborila sa rakom dojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I eto... posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika... držite mi pesnice 🥰prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... kažem namerno I DRUGE, zato sto sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju...tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja...nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost... muka. Misliš.. korona se dešava nekom drugom. Ali- ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu.. moj tata nam je na prozor donosio hranu...sve sve ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže. Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rodjaka, prijatelja... bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji! Hvala Domu zdravlja Vračar, hvala Infektivnoj klinici i hvala svima koji su nam u ovome pomogli. Hvala našim gledaocima, nadam se da ste uz Vaš #rts i.... GLEDAMO SE ♥️

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...