Najnovije vesti

MOLILI SU ME DA UDAHNEM, NISAM MOGAO! Milanče Radosavljević hitno primljen u bolnicu, ima TEŽI OBLIK KORONE
Foto: Rina.rs

12 dana u crvenoj zoni

MOLILI SU ME DA UDAHNEM, NISAM MOGAO! Milanče Radosavljević hitno primljen u bolnicu, ima TEŽI OBLIK KORONE

Stars

Legenda narodne muzikeMilanče Radosavljević (76) zaražen je koronavirusom i prima kiseonik u bolnici Bežanijska kosa.

"Gušio sam se u bolnici! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nikako nisam mogao", kaže Milanče Radosavljević.

foto: Rina.rs

Pevač čuvenih hitova "Anđelija", "Jedna žena plave kose" i "Dao bih ovo malo života" javio nam se iz "crvene zone" i ispričao kako izgleda njegova borba sa opasnim virusom, koji mu je umalo došao glave.

- Ležim u bolnici i imam teži oblik korone. Primljen sam kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, međutim, uspeo sam da se vratim iz mrtvih. Što se kaže: "Pobegao sam grobaru sa lopate". Izvukao sam se zahvaljujući lekarima - priča legendarni pevač, koji se proslavio nastupajući po kafanama.

- Imao sam tešku upalu pluća i sve vreme sam se gušio. Bilo je jezivo! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nisam mogao. Bio sam na korak od smrti, a živ sam samo zahvaljujući osoblju bolnice. Oni su maksimalno posvećeni pacijentima i rizikuju živote da bi nas spasili - izustio je legendarni pevač, a onda je napravio pauzu i počeo da kašlje:

- Eto, vidite, i dalje se gušim. Zato me i drže na kiseoniku, bez kojeg ne mogu da dišem. Više ne razmišljam o tome da li ću pevati, već samo da li ću preživeti. Lekari su mi rekli da imam najgori oblik korone, ali da će oni učiniti sve da mi pomognu. Već dvanaest dana sam u 'crvenoj zoni' i ko zna koliko ću još biti ovde.

Radosavljević priznaje da je sam kriv što se zarazio opasnim virusom.

- Nisam se čuvao, radio sam neku ogradu oko kuće, pa sam bio sa majstorima i kontaktirao sa dosta ljudi. Onda sam dobio temperaturu, ali sam mislio da je neka prehlada. Hteo sam da najpre sve završim sa majstorima, pa tek onda odem kod lekara. Međutim, virus me je pokosio i završio sam u bolnici u veoma teškom stanju. Rekli su da bih sigurno umro da sam stigao samo dan kasnije... - priča čuveni muzičar.

foto: Youtube screenshot

kurir.rs/Informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...