LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ LUKSUZNI STAN UREĐUJU PREMA FENG ŠUIJU? Evo šta će biti tačno u CENTRU njihovog doma! Donosi SREĆU!
Foto: Vladimir Šporčić

SPREMAJU SE

LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ LUKSUZNI STAN UREĐUJU PREMA FENG ŠUIJU? Evo šta će biti tačno u CENTRU njihovog doma! Donosi SREĆU!

Stars -

Proslavljeni teniser Boba Živojinović, svoj novi životni prostor koji su pazarili u luksuznom novobeogradskom naselju, u kojem stan ima i Novak Đoković, navodno uređuju po pravilima feng šuija.

To se navodno odnosi na promene u rasporedu soba i dekorisanju istih sa posebnom pažnjom i pravilima.

foto: Printscreen/Instagram

"Brena je poznata po tome da veruje u energiju, jogu, feng šui... I u svom domu na Bežanijskoj kosi je dosta toga uredila na taj način. Veoma joj je bitno da se ispoštuju određeni standardi, za koje je sigurna da direktno utiču na raspoloženje i život uopšte", ispričao je navodno izvor blizak ovoj pevačici.

Kako je otkrio, pevačica je insistirala na nekoliko stvari kada je njena nova luksuzna nekretnina u pitanju.

"U stanu će biti minimalno stvari, kako nameštaja i ormana, tako i ukrasa, vaza, lustera… Ubeđena je da mnogo stvari stvara nered, a on sprečava slobodan protok pozitivne energije. Takođe, poseban akcenat je stavila na vrata, kako ulazna, tako i ona u stanu. Važno joj je da ona klize i da ne škripe, tačnije, da se ne čuje njihovo otvaranje i zatvaranje. Po feng šuiju, vrata koja dobro rade donose sreću", ispričao je navodno izvor blizak Lepoj Breni, i dodao da pevačica ne žali sredstva kada je reč o standardima od kojih ne želi da odstupa.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Centralno mesto u stanu će činiti Brenini i Bobini trofeji, medalje, diplome i uopšte predmeti koji ih čine srećnim. Na taj način, veruju da će doneti sreću u svoj dom", objašnjava navodno izvor.

Takođe, ceo stan će navodno biti okrečen u posebne "jin" boje, a tu spadaju plava, crna, ljubičasta i bela boja.

Lepa Brena navodno je kupila stan u izgradnji u najvišoj kuli na Novom Beogradu, koja će uskoro biti useljiva. Kako se radovi na njoj privode kraju, tako se i posebni Brenini uslovi pažljivo izvršavaju.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track