PRIRODNA

DOK JOJ JE BIVŠI U RIJALITIJU, URAGANKA POKAZALA KAKO BLISTA: Sanja Vučić ispozirala bez šminke i oduševila sve na Instagramu!

Stars -

Pevačica i članica grupe Hurricane Sanja Vučić redovno izveštava svoje pratioce o svakom svom koraku na društvenim mrežama. Ovog puta njena objava iznenadila je mnoge.

Sanja Vučić
foto: Nemanja Nikolić

Naime, pevačicini fanovi navikli su da je Sanja uvek tip top sređena i našminkana u skladu sa onim kako njen posao i od nje zahteva. Sada je Sanja ispozirala bez trunke šminke, a i dalje izgleda odlično, što je izazvalo oduševljenje.

Sanja Vucic
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Sanjin bivši dečko, Nikola Đorđević, nalazi se u rijalitiju "Zadruga" gde neretko pominje pevačicu, ali nju čekaju druge obaveze. Sanja Vučić i njene koleginice iz grupe, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić predstavljaće ove godine Srbiju na pesmi Evrovizije. Nedavno je Sanja, gostujući u sceniranju otkrila više detalja:

"Ništa se ne zna za pesmu, još uvek ne znamo kakva je procedura, postoje pregovori, ne možemo ništa da kažemo. Nadamo se visokom plasmanu" - rekla je Sanja tada.

Hurricane
foto: Dejan Milićević

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja