Najnovije vesti

SLOBODAN BARBIKA IZ ZG SAD JE SANJA I JAVNO JE PROZVALA ESTRADU: Nudili su mi 5.000 € za noć, svašta BEZOBRAZNO, Bože sačuvaj
Foto: Printscreen

progovorila

SLOBODAN BARBIKA IZ ZG SAD JE SANJA I JAVNO JE PROZVALA ESTRADU: Nudili su mi 5.000 € za noć, svašta BEZOBRAZNO, Bože sačuvaj

Stars

Kada se pre šesnaest godina Slobodan Katanić pojavio u "Zvezdama Granda" i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pevačica, mnogi su mislili da je u pitanju samo osoba koja je našla način da izađe iz anonimnosti, ne sluteći da će ona sve ove godine trajati.

U međuvremenu je ušla u proces za menjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije "Grand" nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

Slobodan Katanic
foto: Printscreen

- Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio, tvrdi Barbika.

- To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih?! Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče.

- Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila, rekla je za kraj Barbika.

kurir.rs/srbijadanas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...