JA U KREVETU SA KLIJENTOM, A ONDA U SOBU UPADA NJEGOVA ŽENA! Elekta o ŠOKANTNIM iskustvima: Meni ništa, ali on je baš NA*EBAO
Foto: Printscreen Mondo

o najstarijem zanatu

JA U KREVETU SA KLIJENTOM, A ONDA U SOBU UPADA NJEGOVA ŽENA! Elekta o ŠOKANTNIM iskustvima: Meni ništa, ali on je baš NA*EBAO

Stars -

Transrodna pevačica Elektra Elit šokirala je priznanjem da se u Švajcarskoj bavi prostitucijom, kao i da za noć može da zaradi 50.000 evra.

Nije krila ni da su joj se udvarali "naši pevači", da sat naplaćuje 900 evra, a sada i najgori momenat kada je, tokom se*sa s klijentom, u hotelsku sobu uletela njegova žena!

"Pa šokirala se, ona upada, a ja... nema gde me nije bilo u tom trenutku, na plafonu, na krevetu. Nije bilo skandala sa mnom, ja sam rekla 'on je došao kod mene, ne ja kod njega', on je tu bio je*ana strana. Pošao je vrlo tiho za njom. U spavaćoj sobi je do tada bio glasan i žestok, a onda kad je žena došla...".

Elektra je dodala i da ta situacija "nije baš za zezanje", ali da bi takve stvari supružnici trebalo da rešavaju među sobom.

Elektra Elit
foto: Printscreen Mondo

kurir.rs/mondo/svetsli radio

Bonus video:

00:25

ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA U PROGRAMU UŽIVO! Prostitucija mi je primarna, pa tek onda pevanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja