NE PROPUSTITE - DANAS U KURIRU! POKLON IZNENAĐENJA I DODATAK STARS: DRAMA POSLE RAZVODA: Ša izbacio ženu iz lokala!
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE - DANAS U KURIRU! POKLON IZNENAĐENJA I DODATAK STARS: DRAMA POSLE RAZVODA: Ša izbacio ženu iz lokala!

Stars -

Danas ćete uz Kurir dobiti poklon iznenađenja, samo izaberite ddnevne novine sa poklonom koji želite, nabrojaćemo vam neke: loptica za pranje veša, loptica skočica, četka za pranje čaša, kuhinjski nožić, metalno rende, selotejp, lepak za papir, mini-katanac, baterijska lampu, turpija za nokte, rajf, turpija za pete, kašika za med, savitljiva olovku, mini-heftalica, prašak protiv instekata i mnogi drugi.

U dodatku Stars pročitajte:

Dušan preklinjao ženu: Tanja, ne napuštaj me, daj mi drugu šansu! Ostani s decom u Australiji! Jovančević molio pevačicu da zaboravi na sve probleme i da ju je odvojio od sinova koje nije videla 15 meseci, ali ona za to nije želela da čuje, pa je juče s decom stigla u Srbiju. Plus - emotivno na beogradskom aerodromu, deca poletela tetki i ujki u zagrljaj. Tanjina mama zaplakala: ona je lavica, unuci su porasli.

Severina odbrusila Igoru: Neću da vidim ni tebe ni Kebu! Pevačica nedavno boravila u Beogradu, ali je odbila poziv Kojića da spava u njegovoj kući.

Afera "Kepec iz Zvezdi Granda" - pevačicine komšije: Anu Sević briga za Lukasa i Sonju, srećna je što se udala za Danijela.

Olja napustila Vuka Moba

Intervju Aleksandar Milić Mili: Isak je već zvezda, Davidov problem je što mu se on ne sviđa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track