KURIR SA KOMŠIJAMA NOVE LAZIĆEVE DEVOJKE: Barbara se opija, izlazi i svaki put završi sa drugim MUŠKARCEM! Ovo joj je RODNA KUĆA
Foto: ATAImages, Privatna Arhiva

na lošem glasu

KURIR SA KOMŠIJAMA NOVE LAZIĆEVE DEVOJKE: Barbara se opija, izlazi i svaki put završi sa drugim MUŠKARCEM! Ovo joj je RODNA KUĆA

Stars

Barbara Bobak iz Futoga je postala poznata po svojoj vezi s pevačem Darkom Lazićem, a njeni sugrađani kažu da je odranije poznata po pričama da je često menjala momke.

Ekipa Kurira obišla je rodno mesto bivše zvezde "Granda" kako bismo saznali šta njene komšije misle o njoj. U njenoj rodnoj varošici komšije kažu da je ne viđaju, dok za njene roditelje imaju reči hvale. Prema njihovim tvrdnjama, Barbara već neko vreme ne dolazi u svoje mesto, a i kad je boravila tu, nije bila na dobrom glasu. Burna prošlost

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Nisam ni znala da peva dok nije napravila skandal i osvanula u novinama. Njena majka je fina žena, ljubazna je, iako vam to neće svi reći, razumem je što nas sada izbegava, sigurno ju je sramota. Barbara nas već godinama gleda s visine, čak neće ni da se javi. Jedino pozitivno o njoj što imam da kažem je da je lepa. Nikad mi se nije sviđao njen način života, mislim da je promiskuitetna, po selu se godinama priča kako ide od jednog do drugog muškarca. Ova veza s Darkom Lazićem je dno dna, on jeste super pevač, ali, ljudi, svi znamo šta se piše i priča o njemu. Kad je šutne, verovatno neće moći da se vrati ovde. Nisam je videla baš dugo, mada ona kao da se stidi Futoga, uvek je više volela da ode u Novi Sad - rekla nam je prodavačica koja godinama poznaje porodicu Bobak.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

- Ne bih da se slikam, ne pišite mi ime, molim vas. Mi smo komšije, ne želim probleme. Mogu samo da vam kažem da nije na dobrom glasu, žao mi je njenih roditelja. Ona nikad nije bila devojka koju bih poželeo za svog sina. Kao muškarac vam kažem, ona je i za Beograd loša, a kamoli za ovako malu sredinu. U mlađem društvu važi za devojku koja se opija, izlazi previše, a posle izlaska uvek završi s nekim muškarcem. Ne viđam je dugo, a i bolje, osramotila je roditelje. Kako da podrže tu vezu, da li ste vi normalni? Pa oni kad bi to podržali, svi bismo ih osudili - rekao nam je komšija koji je zbog posla dobro povezan s meštanima Futoga, ali je insistirao da ostane anoniman.

Rodna kuća

Barbara Bobak, Svetlana Bobak
foto: Zorana Jevtić

Dvorište u kom je kuća u kojoj žive Bobakovi i još jedna porodica lepo je sređeno. Ušli smo unutra i pozvonili na njihov interfon, ali niko nije otvarao. Taman kad smo hteli da krenemo dalje, vrata ulaza otvorila je Svetlana Bobak, majka mlade pevačice. Doterana, s jaknom za motor koju je nosila u ruci, Svetlana se u najmanju ruku iznenadila kad nas je videla u svom dvorištu. Ona je bila u velikoj žurbi jer je krenula na posao. Zadržali smo je nekoliko minuta kako bismo je pitali da li podržava vezu svoje ćerke i popularnog pevača Darka Lazića.

Barbara Bobak, Svetlana Bobak
foto: Zorana Jevtić

- To stvarno ne bih da komentarišem, ne želim o tome da pričam. Barbara je moje dete i ja je volim najviše na svetu - rekla nam je njena majka dok se pela na svoj motor kako bi krenula na posao.

- Nemojte da mi zamerite, sada mi je baš neprijatno što vas nisam ničim poslužila i ugostila, ali baš žurim na posao - dodala je Svetlana i na svom motoru otišla dalje.

Barbara Bobak, Svetlana Bobak
foto: Zorana Jevtić

Nakon razgovora s majkom otišli smo i do centra Futoga, tamo smo svratili u kafić, gde su nam gosti i zaposleni potvrdili priču koju smo čuli od njenih najbližih komšija.

Barbara Bobak, Svetlana Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Ma ona ne bira način da postane popularna i bolje što nije ovde. Svako nađe sebi sličnog, a Darko i ona su baš pravi par, ona je kao i on, samo u ženskom obliku - rekli su nam gosti kafića, a dečko koji radi u lokalu je dodao:

- Ona jeste lepa devojka, poznajem je od kada smo bili deca, nije bila ovakva. Odvratno je to što radi Darkovoj bivšoj verenici i što se meša u njihov odnos s detetom, uvek je volela da menja muškarce, to smo joj svi zamerali - kazao nam je konobar.

Barbara Bobak
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs/ Ana Denda / Foto: Zorana Jevtić, printscreeninstagram

Bonus video:

NEMAJU MIRA NI U JAVNOSTI: Darko Lazić skroz zaboravio bivšu verenicu, pa se sa novom devojkom LIŽE pre svima! (VIDEO)
00:15

NEMAJU MIRA NI U JAVNOSTI: Darko Lazić skroz zaboravio bivšu verenicu, pa se sa novom devojkom LIŽE pre svima! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja