SPREMITE SE NA PLAKANJE! Milica Pavlović i Saša Matić objavili MEGA HIT "OKO MOJE"! Godinu i po dana su ČUVALI PESMU!
Foto: Promo

SPREMITE SE NA PLAKANJE! Milica Pavlović i Saša Matić objavili MEGA HIT "OKO MOJE"! Godinu i po dana su ČUVALI PESMU!

Stars -

U prethodnih nekoliko meseci pripadnici domaće muzičke scene su objavili brojne pesme i kako je trenutno u toku leto većina njih se odlučila da publici predstavi pesme bržih ritmova, pa je potpuno osveženje numera koja je danas ugledala svetlost dana.

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović i kralj emotivnih pesama Saša Matić su još pre godinu i po dana snimili duetsku pesmu "Oko Moje", čije su objavljivanje odlagali u nekoliko navrata zbog kompletne situacije sa koronom. Ipak, pesma je danas premijerno predstavljena publici, a ako je suditi po prvim rekacijama - njih dvoje su uboli pravi mega hit.

sasa matic
foto: Promo

Samo nekoliko minuta po objavljivanju pesme stižu reakcije publike da su upravo ovakvu pesmu očekivali od njih dvoje i da su dobro prodrmali njihove emocije.

Milica kaže da je prezadovoljna zbog toga što je pesma konačno došla do publike.

- Sale i ja smo duet "Oko Moje", kao i spot za pesmu, snimili još u maju prošle godine i verujte mi da sam ovih godinu i po dana stalno bila kao na iglama da publici predstavimo pesmu. Veoma sam ponosna na ovu saradnju jer Saleta volim kao čoveka, ali i kao neverovatnog umetnika i nekoga ko ima neverovatnu emociju u interpretaciji. Mnogo verujem u pesmu "Oko Moje" i dok čitam prve komentare fanova moram da priznam da sve vreme osećam neku neverovatnu energiju i snagu - kaže Milica.

sasa matic
foto: Promo

Saša Matić ističe da je na prve taktove pesme "Oko Moje" znao da će pesma oduševiti publiku.

- Pesmu "Oko Moje" sam prepoznao bukvalno na prve taktove. Milica mi je rekla da je pronašla neverovatnu pesmu i da moram da je čujem i bila je potpuno u pravu. Mislim da smo nas dvoje potpuno neočekivan spoj, zbog čega je pesma dodatno dobila na jačini. Sa svih strana mi ljudi javljaju da su oduševljeni pesmom i mislim da je to najbolji pokazatelj da smo napravili dobar izbor. Iskreno, mislim i da se publika uželela ovako lepih i emotivnih pesama - kaže Sale.

Pogledajte spot za pesmu "Oko Moje":

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track