ŽENA OD SULTANA USKORO KUPUJE BESNA KOLA! Nakon povratka iz Amerike evo u šta sve pevačica planira da ULOŽI novac
Foto: Printscreen/Instagram

posle turneje

ŽENA OD SULTANA USKORO KUPUJE BESNA KOLA! Nakon povratka iz Amerike evo u šta sve pevačica planira da ULOŽI novac

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević nedavno se vratila iz Amerike gde je bila na turneji sa svojim saradnicima. Tijana je za Kurir otkrila da bi volela da živi u Majamiju. Ne krije da će uskoro kušiti skupoceni auto marke mercedes, ali i da da planira da snimi još jedan singl kojim bi kompletirala priču "Žena od Sultana".

Tijana Milentijević
foto: ATA images

- Nedavno sam se vratila iz Amerike, nisam se uopšte odmorila, odmah sam upala u neki poslovni gas. Bilo nam je prelepo, spojili smo lepo i korisno. Stigla sam čak i da prošetam, da obiđem mnoga mesta i različite gradove - započela je Tijana, pa nastavila:

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Tik Tok

- Na mene su najveći utisak ostavili Majami i Njujork. Oni su veoma različiti, ali su predivni. Obilazeći ih osetila sam se kao da me je neko spustio u neki film. Kada sam bila tamo, rekla sam sebi, da je malo bliže tu bih se preselila.

Tijana Milentijević
foto: ATA images

- Ne planiram neki odmor u skorije vreme, gledam da iskoristim da radim što više sada kada se radi. Niko od nas ne zna šta može da se desi, jer je ova situacija sa koronom neizvesna - iskreno je rekla Milentijevićeva.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen/Instagram

- Imam u planu da kupim nekretninu u Beogradu, ali ne želim preterano da žuriim sa kupovinom stana. Planiram da pazarim sada prvo automobil, Mercedes marke. Stan ću sigurno kupiti uskoro, ali će malo sačekati - zaključila je pevačica.

Tijana Milentijević
foto: ATA images

-Iskreno ne znam da li sam zaljublljena - kroz osmeh je rekla Tijana, pa dodala: - Znam samo da sam slobodna, ali sam srećna i to je najbitnije. Sa udvaračima se super borim, prija mi to, ali i ne obraćam toliko pažnju na to.

Tijana Milentijević
foto: ATA images

- Planiram da predstavim publici još jedan singl sa kojim bih zatvorila celu priču "Žena od Sultana". Mi smo se pesmom i spotom "Kako ostaviti lava" nadovezali na moj prvi singl, a plan mog tima je da sada kompletiramo tu priču. Pre albuma, svakako ću da snimsim i jedan duet, ali o tome još ne bih da pričam dok ne budem sigurna. Slađa je sigurno ženski vokal sa kojim bih ja najviše volela da snimim pesmu. - iskreno je rekla Tijana.

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

01:15

ŽENA OD SULTANA PROGOVORILA O NASILJU: Ne znam razlog, ali bilo je strašno, šaka je bila otvorena (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja