ŠOK OTKRIĆE, TOPČAGIĆKA UZELA BRILIJANTSKI PRSTEN I NESTALA! Nadina prijateljica za KURIR otkrila MRAČNU TAJNU pevačice!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

kurirOV specijal 5

ŠOK OTKRIĆE, TOPČAGIĆKA UZELA BRILIJANTSKI PRSTEN I NESTALA! Nadina prijateljica za KURIR otkrila MRAČNU TAJNU pevačice!

Stars -

Nada Topčagić je osamdesetih godina od prijateljice iz Frankfurta pozajmila dijamantski prsten, ali joj ga nikad nije vratila. To je za Kurir ispričala upravo žena (ime i prezime poznati redakciji, prim. aut.) koja se u to vreme osim s folk pevačicom družila i s njenim kolegama, o kojima je ispričala mnogo toga u našem serijalu "Tajne estrade osamdesetih".

Gorki List, Nada Topčagić
foto: Nemanja Nikolić

- To s prstenom je bilo baš odavno. Nada je, kao i svi pevači sa estrade, dolazila da radi ovde u Nemačkoj. U to vreme je bila izuzetno popularna. Čim smo se upoznale, odmah smo se združile. Bila je lepa žena i volela je da se kinđuri. Uvek je na njoj bilo neko šarenilo. Ali to nije važno koliko je bila pozitivna. Došla je na tezgu i pre nego što je krenula u taj restoran gde je pevala, na mojoj ruci je spazila briljantski prsten, koji joj se izuzetno dopao. Pola sata je pričala samo o njemu. Govorila je kako i ona želi da kupi isti, ama baš isti, pa ne zna gde da ga nađe da pazari i da će, ako treba, ceo honorar da potroši samo da ga ima - priča naša sagovornica.

Prema njenim rečima, ona je Topčagićevoj dala nakit, ali ga nikad više nije dobila nazad.

- Pitala me je da joj pozajmim prsten za nastup i obećala da će mi ga vratiti odmah nakon što završi s tezgom. Od toga nije bilo ništa. Odradila je ona svoj posao i nakon toga otišla u hotel. Nije se udostojila ni da me dan kasnije pozove da kaže gde će mi ostaviti moj nakit. Dan posle se Nada vratila za Srbiju i više nikad se nismo ni videle ni čule. Mogla je da me pozove da dođem na aerodrom i da mi da taj skupoceni nakit, ali nije - kaže ona i nastavlja:

Nada Topčagić
foto: Dragan Kadić

- Bilo mi je krivo, danima sam se nervirala što sam joj ga uopšte dala. Kako su godine prolazile, prebolela sam prsten, a videla sam da ga je ona nosila u nekoj emisiji u kojoj je gostovala. Drago mi je bar da ga nije izgubila, iako je moj prsten prisvojila kao da je njen - završavala ova žena, koja je otkrila i kako se Lepa Lukić svojevremeno kockala s Ljubom Zemuncem i Radetom Ćaldovićem Ćentom, ali i ko je žena zbog koje se razvela od menadžera Vlade Perovića.

Pozvali smo Topčagićevu, ali ona se juče nije javljala na mobilni telefon.

Nada Topčagić
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:00

TRAŽILA JE DA JOJ UPLATIM PEĆ NA PELET! Era Ojdanić OPLEO po koleginici Nadi Topčagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja