COBI PEVAO U KLUBU IZ KOJEG JE MATEJ IZJURIO I NESTAO: Otkrio šta se dešavalo te noći na žurki i da li je video nešto ČUDNO
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

još se traga za nestalim splićaninom

COBI PEVAO U KLUBU IZ KOJEG JE MATEJ IZJURIO I NESTAO: Otkrio šta se dešavalo te noći na žurki i da li je video nešto ČUDNO

Stars -

Slobodan Veljković Cobi osvrnuo se na kobnu noć kada je nestao Matej Periš.

Potraga za mladićem Matejom Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što se s prijateljima provodio u beogradskom klubu "Gotik", ušla je u peti dan.

Mateju se svaki trag izgubio oko 2:30 časova, a te noći je u klubu u kojem je nestali mladić bio s društvom nastupio i Slobodan Veljković Cobi.

Pevač se oglasio povodom nemilog događaja koji već danima potresa javnost i koji pomno prate i srpski i hrvatski mediji, ali i ostali u regionu, te rekao da te noći nije primetio ništa čudno.

Matej Periš, Žandarmerija, Ronioci, pretraga, sava
foto: Ana Paunković

"Bila je super atmosfera, ali bukvalno ništa nisam primetio. Nikakva frka nije bila, baš ništa nisam primetio. Nisam video to društvo, bio sam u jednom mestu i to je to. Ništa nije bilo čudno, odradio sam nastup, bio je kao i svaki drugi" rekao je Cobi za 24sedam i dodao da je vrlo potresen zbog ovog slučaja.

"Malo mi je teško da pričam o svemu tome, sve to mi je strašno. Video sam i snimke koji su objavljeni, nemam reči. Jezivo je to, i tim roditeljima... Ne znam šta bih rekao", izjavio je pevač.

Od jutros su na Savskoj promenadi angažovani i ronioci Žandarmerije Srbije, a na osnovu nekoliko snimaka koji su objavljeni u svim medijima zaključuje se, prema još uvek nezvaničnim informacijama, da je Matej Periš navodno trčao oko sat vremena nakon što je izašao iz kluba.

Cobi
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/24sedam.rs

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja