SUZANA NAJAVILA ŽENIDBU SINA U MEDIJIMA, PA BEŽALA OD NOVINARA! Ovako su se ponašale bahate zvezde na slavlju kod SAŠE POPOVIĆA
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, screenshot

Sjaj i beda srpske estrade

SUZANA NAJAVILA ŽENIDBU SINA U MEDIJIMA, PA BEŽALA OD NOVINARA! Ovako su se ponašale bahate zvezde na slavlju kod SAŠE POPOVIĆA

Stars -

Suzana Jovanović i Saša Popović u četvrtak su organizovali svadbu sinu Danijela koji se oženio dugogodišnjom devojkom Tijanom i to je bio jedan od glavnih događaja o kojem je ceo region pisao i pričao, a ono što je sve okupljene medije začudilo jeste nepoštovanje i bahato ponašanje domaćina ove organizacije, ali i velike većine zvanica.

Iako nas zovu kada god žele da se o njima objavi lep tekst, ovoga puta potrudili su se da nas izbegnu.

Suzana Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Na dan svadbe, tokom popodneva ekipa Kurira bila je ispred porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj Kosi. Saša je nekoliko puta izlazio, a onda izjavio novinarki da ne želi da daje izjave jer nije našminkan, a poznato je da on u takvom stanju neće da se snima. Kada smo ga zamolili da nam da audio izjavu, kratko nam je poručio da prave intimnu svadbu i da neće ništa komenarisati. Ipak, ispostavilo se da venčanje Suzaninog sina nije bio intiman događaj u krugu porodice kao što je njen suprug najavio. Jovanovićeva je, takođe, izlazila iz porodičnog doma.

Ona je prvo iz dvorišta odskakutala do automobila kada je krenula na šminkanje, predpostavljamo da ni ona ne voli da je fotkaju u prirodnom izdanju, pa smo to ispoštovali. Nekoliko sati kasnije, Suzana se vratila od šminkera, ali ni tada nije želela da ispoštuje okupljene novinare.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Zorana Jevtić

Kada su Danijelovi majka i očuh izašli iz kuće i krenuli na svadbu, nervozni Popović izašao je iz automobila i rekao "ajde da im ispoziramo". Zagrlio je suprugu i ćerku i dok su ga fotografi slikali, on je kratko odgovorio na pitanje. Nekadašnji vlasnik "Granda" organizovao je sinu venčanje u jednom od najskupljih beogradskih restorana, gde je pozvao svoje prijatelje i dugogodišnje saradnike sa estrade. Nekultura domaćina ovoga puta prenela se i na goste.

Saša Popović
foto: Kurir.rs/Ana Denda

Saša Popović zabranio je da okupljeni mediji priđu restoranu, nije nam bilo dozvoljeno da pređemo rampu gde se nalazio parking na koji su umišljene zvezde ulazile jedna za drugom.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Saša i Suzana proleteli su svojim automobilom pored okupljenih medija, a izjave naravno nisu dali bez obira što su se mediji okupili upravo zbog njih. Bitno je da se napomene i to da je Jovanovićeva za medije sama rekla pre nedelju dana da pravi sinu svadbu, navela kojeg će datuma biti venčanje, te svakako su znali i očekivali prisustvo novinara.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

Zvanice na venčanju, kao i domaćini, trudili su se da izbegnu medije i bliceve fotoreportera pa su uglavnom automobilima ulazili direktno u krug restorana gde se održavala ceremonija, pa smo ostali uskraćeni da vidim kako su izgledale toalete poznatih. Osim Lepe Brene, Maje Marijane i Viki Miljković koje su, kao pravi profesionalci, izašle iz auta i pozirale.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

One su ljubazno stale i izdvojile par minuta svog vremena kako bi dale izjavu i prokomentarisale događaj na kojem smo ih zatekli. Dragan Stojković Bosanac kratko je odgovorio medijima, odsečnim odgovorima, u svom stilu, ali je ipak našao minut vremena kao i njegov kolega Milan Mitrović.

Saša popović
foto: Damir Dervišagić

Suzana Jovanović, Saša Popović, Sanja Kužet, Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta i mnogi drugi koje nismo uspeli da vidimo kroz šoferšajbnu besnog automobila odglumili su holivudske zvezde i sakrili se od okupljenih novinara i reportera.

Saša popović
foto: Damir Dervišagić

Đorđe David je čak autom zakačio opremu jednog snimatelja i srušio je, a da uopšte nije zastao da vidi dal je napravio štetu.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

Svetlana Ražnatović toliko je bila nervozna što je kasnila na slavlje, da je svom vozaču rekla "vozi, vozi" kako bi izbegla okupljene novinare.

Lepa Brena, Saša Popović, sin Saše Popovića
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:21

Đorđe David bahat prema novinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track