02:56

POSLE PRIZNANJA DA JE BILA U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM PEVAČICA VIŠNJA OPET ŠOKIRALA Uopšte se nije stidela da OVO prizna

bez dlake na jeziku

POSLE PRIZNANJA DA JE BILA U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM PEVAČICA VIŠNJA OPET ŠOKIRALA Uopšte se nije stidela da OVO prizna VIDEO

Stars -

Višnja Petrović je često zadužena za odličan provod na svadbenim veseljima, te je tako nedavno pevala i na svadbi prijatelja Mije Borisavljević i Bojana Grujića.

Vi[nja Petrović
foto: Kurir televizija

Atraktivna pevačica Višnja Petrović pre samog događaja otkrila je našoj ekipi detalje iz privatnog života, a najviše je iznenadila kada je priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Izaći ću na P*rn habu. Nikada mi se nisu nabacivale mladoženje, kumovi, prijatelji, rođaci, to da. Sa burmam, bez burme - rekla je Višnja.

Na pitanje novinara šta radi u takvim situcijama Višnja je rekla:

- Pitam ih: "Da li možete, molim Vas, da se sklonite od mene"?

Vi[nja Petrović
foto: Kurir televizija

- Imala sam iskustva sa zauzetim muškarcima. Probala sam jednom i to me više ne hanima. Veza je bila burna, lepa i kratko je trajala. Htela sam samo zabavu, ali sam dobila ljubav i to se završilo. Što se ostalih veza tiče nema mesta gde nisam vodila ljubav. Nisam osoba koja ide nagonski. Uvek sam bila u vezama, nikad u šemama - rekla je Višnja.

Šta je još otkrila o svom privatnom životu pogledajte ISPOD:

02:56

POSLE PRIZNANJA DA JE BILA U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM PEVAČICA VIŠNJA OPET ŠOKIRALA Uopšte se nije stidela da OVO prizna

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track