ESTRADA TROŠI BASNOSLOVNE CIFRE U CRNOJ GORI! Brena plovi jahtom, Prija samo na jedno dnevno troši 500 €, a Lidija se baškari OVDE
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Ana Paunković, Shutterstock

ESTRADA TROŠI BASNOSLOVNE CIFRE U CRNOJ GORI! Brena plovi jahtom, Prija samo na jedno dnevno troši 500 €, a Lidija se baškari OVDE

Stars -

Mnoge poznate dame ne žale novac kako bi se dobro provele tokom leta, posebno jer su vežbale, pa da pokažu izvajano telo. Za odmor su izabrale Crnogorsko primorje i nisu žalile ni centa.

evro, novac, pare, evri
foto: Shutterstock

Za noć potroši i hiljadu evra

Kaća Grujić nije trošila novac kada je reč o smeštaju s obzirom na to da ima porodičnu kuću u Budvi, ali joj je zato dosta para otišlo na ležaljke, hranu i piće.

- Kaća je neko ko je galantan, pa za noć zna da potroši i do hiljadu evra. Kako radi, to joj ne predstavlja problem, a posebno ako je veće društvo- kaže naš izvor.

lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Kurir

Za razliku od mnogih, Lepa Brena sa Bobom uživa na skupocenoj jahti, koja se procenjuje na oko šest miliona evra. Folk diva se sunča, pije šampanjac, ali i jede voće kako bi se osvežila. Njoj je ugođaj na svom plovilu najlepši, pa godinama unazad tako provodi leto u Crnoj Gori, menjajući gradove i uživajući na otvorenom moru.

Vesna i Đole iskeširali 10 hiljada

Vesna i Đole Đogani već desetak dana provode u luksuznom budvanskom hotelu, a samo za smeštaj su izdvojili oko šest, sedam hiljada evra.

- A još na to dodajte hranu, ispod 10 hiljada neće proći ovo leto. Videla sam da svako jutro oboje vežbaju. Vesna ima telo za medalju. Svaka joj čast - kaže devojka koja živi blizu hotela gde su Đoganijevi smešteni.

Đole Đogani
foto: Kurir

Lidiju obasipaju poklonima

Glumica Lidija Vukićević boravi u Dobroti, a ona je za nekoliko dana u Boki Kotorskoj izdvojila poprilično veliku svotu novca.

- Čula sam da tu gde je smeštena cena po danu bude i 200 evra, pa ako je desetak dana, eto može da je ispadne 2.000 evra. Lidija je uvek raspoložena i vedra žena. Lafica. Stalno se smeje. Samo njen smeh čujemo u kraju. S njom je bio i neki dečko, ali i koleginica Jelica Sretenović - kaže meštanka u ovom mestu i dodaje:

- Obasipaju je poklonima sa svih strana. Gde god se pojavi stižu joj darovi. Šalju joj pića, voćne aranžmane, cveća. Ona je ovde kao kraljica.

Lidija Vukićević
foto: Petar Aleksić

Prija samo za plažni krevet dala 500 evra

Aleksandra Prijović je smeštena u jednom luksuznom hotelu sa suprugom Filipom, sinom Aleksandrom i mamom Borkom. Naša ekipa je zatekla Aleksandru na jednoj skrivenoj plaži.

- Do plaže gde je ona boravila teško je doći. Samo plažni krevet košta 400 evra, plus ležaljka pored 150, uz sve to što su jele i popile, sigurno su otišle “lakše” za 1000 evra- kaže naš izvor sa lica mesta.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track