"NADAM SE DA ĆU ŠTO PRE OTIĆI" Bićete u SUZAMA zbog zaboravljenog govora Ksenije Pajčin, jasno se vidi da je mnogo PATILA (VIDEO)
Ksenija Pajčin, Foto: Marina Lopičić

velika tuga

"NADAM SE DA ĆU ŠTO PRE OTIĆI" Bićete u SUZAMA zbog zaboravljenog govora Ksenije Pajčin, jasno se vidi da je mnogo PATILA (VIDEO)

Stars -

Na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je video gostovanja Ksenije Pajčin u jednoj emisiji.

Pevačica je tada govorila o temi koja je i danas aktuelna, a o kojoj se dosta priča.

Ksenija je pričala o tome koliko je ko zapravo bogat i koliko su skupi automobili i stanovi zapravo velika farsa.

Ksenija Pajčin
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE GLOSSY.RS

"Ovde su ljudi jako iskompleksirani, jako je bitno ko koju marku nosi, koji auto vozi, a svi iznajmljuju jedni od drugih i sve je lažno." - bila je jasna Ksenija.

Pajčinova je bila bez dlake na jeziku, te je na osnovu tog aduta dobila i veliki broj obožavatelja.

Jasno se vidi da je Ksenija već tada bila nezadovoljna sistemom u kojem živimo.

Podsetimo, Ksenija je Filipa upoznala u rijalitiju "Veliki brat", a romansu su nastavili i nakon završetka sezone.

Međutim, i tada se spekulisalo da mladi Crnogorac ima veliki problem sa ljubomornim ispadima, zbog čega je Kseniju uhodio na nastupima, jer nije mogao da se nosi sa njenom lepotom i time što muškarci prosto uzdišu za njom.

U utorak, 16. marta 2010. godine, pre 10 godina, Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Ksenija Pajčin
foto: Marina Lopičić, Kurir

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

U prilog pričama da je odnos dvoje ljubavnika išao od ljubavi do mržnje koja je, nažalost, prevladavala, govore i svedočenja Ksenijinih komšija u njenoj zgradi u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.

"U utorak oko 17 časova komšija koji živi preko puta čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su one odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je Ksenijino i Filipovo beživotno telo u lokvi krvi", ispričala je ranije za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Kurir / Espreso

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track