EVO ŠTA JE KSENIJI PAJČIN POSVETILA SESTRA! Mia raznežila čitavu javnosti ovim dirljivim gestom: Sve oči uprte u JEDAN DETALJ
Foto: Marina Lopičić, Instagram/pajcin_mia

FOTKA PRED ROĐENDAN

EVO ŠTA JE KSENIJI PAJČIN POSVETILA SESTRA! Mia raznežila čitavu javnosti ovim dirljivim gestom: Sve oči uprte u JEDAN DETALJ

Stars -

Sestra Ksenije Pajčin sutra puni 26 godina, a sudeći prema objavama na Instagramu, rođendan uveliko proslavlja.

Na jednoj fotografiji prvi put je pokazala tetovažu posvećenu Kseniji. Na podlaktici je diskretno napisano njeno ime, onako kako se predstavljala na estradi – "Xenia".

Mia Pajčin
foto: Instagram/pajcin_mia

Mia je imala 13 godina kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, ali uprkos velikoj razlici u godinama i činjenici da su sestre samo po ocu, uspele su da ostvare divan odnos.

- Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da i ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je Mia Pajčin u jednom intervjuu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track