"ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO!" Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO!" Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

Stars -

Slavica Ćukteraš više od decenije se nalazi na muzičkoj sceni, a njene pesme iz 2000-ih su i dalje veliki hitovi.

Međutim, pevačica se poslednjih godina manje pojavljaju u medijima, a čak nismo imali priliku da je vidjamo ni na nastupima u srpskoj prestonici. Ali, izgleda da će sada doći do promena.

- Stalno se provlači neko pitanje da li se ja vraćam. Nikada nisam odlučila da ću da se vratim punom parom, ali stalno sam na nekoj klackalici da bi to moglo da se desi. E sada meni treba nešto, ne znam šta, ali da znam ja bih ga upalila odavno - rekla je pevačica.

Slavica Ćukteraš
foto: Kurir Televizija

Slavica je počela profesionalno da se bavi pevanjem od osamnaeste godine, a prvu zaradu je potrošila na hranu.

- Pevala sam kao amater u šapcu i sećam se da sam imala zaradu 30 maraka. Tada je u Šapcu imao Mek i otišla sam tamo i potrosila na hepi mil - otkrila je pevačica.

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

Kada smo već kod nekih početaka, pevačica se prisjetila prve simpatije i kako su u međusobnom vrtiću jedan drugom razmanjivali pisma uz pomoć roditelja.

- U vrtiću je to bio Đole. To je bila ljubav. To su jako lepa vremena, mislim da današnja deca ne žive lepo kako smo mi živeli - rekla je.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO pobedili i išli bi na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja