"SAŠA JE POSEBNO SLAB NA JEDNU STVAR U KREVETU!" Suzana Jovanović: Kad god hoću da idem u veći šoping, uradim mu TO (VIDEO)
Foto: Kurir TV, ATA Images

kurir tv

"SAŠA JE POSEBNO SLAB NA JEDNU STVAR U KREVETU!" Suzana Jovanović: Kad god hoću da idem u veći šoping, uradim mu TO (VIDEO)

Stars -

Pevačica Suzana Jovanović dotakla se u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića i odnosa sa svojim suprugom Sašom Popovićem.

Jutro započinje malim ritualom.

- Donosim mu kafu u krevet. Zaslužio je to za sve ove godine. Mi smi 27 godina zajedno. Računamo i zabavljanje, kad sam počela da živim sa njim. Za mene je to isto kao brak, samo što nije na papiru. On je jedan veliki čovek, dobar prijatelj, dobar, suprug i otac. Sve u superlativu. I ja kad god hoću da ga oraspoložim ja odmah doručak u krevet - rekla je pevačica.

00:50

SAŠA JE POSEBNO SLAB NA JEDNU STVAR U KREVETU! Suzana Jovanović: Kad god hoću da idem u veći šoping, uradim mu TO

Potom je u šaljivom tonu rekla kako malim ženskim trikovima pribegava posebno onda kada želi da ide u šoping.

- Kad mi nešto treba, neki šoping malo veći, pitam ga ljubavi šta danas doručkujemo? Sad će tebi Sule da donese u krevet lepo kaficu i sve što želiš.

Divan show
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track