NOVO OGLAŠAVANJE NATAŠE ŠAVIJE: Otkrila kad se nastavlja suđenje protiv Karića, pa svima dala do znanja da BATINE ne prašta!
Foto: Ana Paunković, Kurir

NOVO OGLAŠAVANJE NATAŠE ŠAVIJE: Otkrila kad se nastavlja suđenje protiv Karića, pa svima dala do znanja da BATINE ne prašta!

Stars -

Starleta Nataša Šavija oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi se zahvalila svima koji su bili uz nju za vreme teškog perioda i oporavka nakon navodnih batina koje je dobila, kako onda tvrdi, od Stefana Karića.

- Hvala redakcijama na poštedi, razumevanju i na "ne razapinjanju" mene na krst i svima se izvinjavam ako vas je neki moj postupak izneverio, ali prosto tako je najzdravije za mene. Sud će doneti presudu, a ima i "onaj gore" - napisala je Šavija, koja je dodala da će suđenje da bude nastavljeno krajem novembra.

Stefan Karić
foto: Printscreen TV Pink

- I zamoliću vas da ne pišete kako sam se pomirila sa osobom koja mi je ovo sve napravila, jer to nije istina, sve se nastavlja kao i do sad, kao što vidite suđenje je izvesno, kao i datum i stojim iza svega do sad rečenog da strikto stojim iza svega što se suda i presude tiče. Svako ko napravi ovako nešto, iz kojeg god razloha treba i da odgovara za to - glasila je njena objava.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

01:00

Nataša Šavija 6 meseci nakon incidenta zapalila Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track