OVO JE DOKAZ DA NIJE SVE TAKO CRNO! Karleuša jednim potezom ODGOVORILA na izjavu Dejana Milićevića u KURIROVOM PODKASTU! ŠOK
Foto: Printscreen, Zorana jevtić

LJUDSKI

OVO JE DOKAZ DA NIJE SVE TAKO CRNO! Karleuša jednim potezom ODGOVORILA na izjavu Dejana Milićevića u KURIROVOM PODKASTU! ŠOK

Stars -

Mag fotografije Dejan Milićević bio je gost prvog Kurirovog podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorio o svom privatnom i poslovnom životu gde je otkrio i detalje odnosa sa pojedinim kolegama iz sveta estrade.

Dejan Milićević
foto: Printscreen

Dejan je progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom i priznao da je on prati na Instragramu, ali ona njega ne. Posle ispovesti Milićevića i iskrenih reči o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu, Jelena Karleuša je jednim potezom odgovorila na njegovu priču, ali onako kako se nije očekivalo.

Iako svako ko je "prozove" dobije žestok odgovor a ovaj put Karleuša je, što je neverovatno, bez reči i pompe samo zapratila Milićevića na Instagramu i dala odgovor njegovoj priči.

Jelena Karleuša, Dejan Milićević
foto: Printscreen

Podsetimo, Dejan je otkrio u emisiji "Nije sve tako crno" da on svoju koleginicu Jelenu prati na Instagramu ali ona njega ne.

- Poznavanje Jelenine majke i divne saradnje i druženja rezurtiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot a naše je bilo samo da odglumimo dobro. Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prešli smo sito i rešeto što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene a i kasnije. Zaista smo uradili neke epik stvari koje će se pamtiti - govorio je Milićević.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:08

Nije sve tako crno Dejan MIlicević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track