Najnovije vesti

"POLICIJA GA JE VEZALA, MISLILI SU DA JE LUD" Goca o JEZIVOJ sceni sa Ivanom: "Bio je kao ranjena životinja, došla je i Hitna..."
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

"POLICIJA GA JE VEZALA, MISLILI SU DA JE LUD" Goca o JEZIVOJ sceni sa Ivanom: "Bio je kao ranjena životinja, došla je i Hitna..."

Stars -

Pevačica Goca Tržan jednom prilikom je otkrila da nije htela da se uda za Ivana Marinkovića, ali da se splet okolnosti u njenom životu dogodio.

Kako je rekla, ostala je trudna posle pet meseci zabavljanja.

Goca Tržan, Ivan Marinković
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

- Nisam htela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lepa... - izjavila je jednom prilikom Tržanova i napomenula:

- Toliko sam želela to dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dete. Radilo me je to - istakla je pevačica i dodala:

- Nisam videla loše signale od strane muža. Ne spavaš, čuvaš ćerku... Drastično mi se promenio život. Tek posle toga sam počela da uočavam znakove. Davala sam šansu, dolazim iz porodice gde su moji roditelji 49 godina u braku. Mojoj mami je moj otac prvi muškarac i jedini u životu. Vaspitavana sam kao neko ko ceni brak i porodicu. Međutim, Ivan se razboleo. Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro. Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim – kazala je Goca jednom prilikom u emisiji "Preživeli" i istakla:

Fondacija 'Za srpski narod i državu', koncert za decu, Goca Tržan
foto: Nenad Kostić

- Nisam mogla da budem sa čovekom koji kocka i pije. Ukazala mi se prilika da odem u „Surviver“, jer sam pomislila da će ta razdvojenost da nam pomogne i da ćemo uspeti da popravimo stvari. Govorila sam sebi da ću se promeniti. Stalno sam tražila greške u sebi, ali za tako nešto je potrebno dvoje. Ja tog čoveka ne mogu da krivim za to što je došlo do razvoda. On je sigurno bio nesrećan u braku sa mnom, jer nije mogao da svari moju energiju, profesiju, nije on kriv za to. Udavio se pored mene, oboje smo krivi. Razvela sam se kada sam došla iz rijalitija, iako sam nakon povratka mislila sam da se vraćam svojoj kući, porodici i da će sve biti super, a zatekao me haos. Samo sam ućutala i kada sam shvatila da ja tog čoveka ne poštujem iz milijardu razloga, a samim tim i da ne mogu više da ga volim, odlučila sam da se rastanemo. Razvod je bio jako jeziv, trudila sam se da sve sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti kroz medije. Ipak, sve bih opet isto uradila da bih imala moju ćerku – napomenula je Goca.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:46

SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track