IVAN MILINKOVIĆ O KONCERTU KOJI ĆE SADRŽATI NAJRAZLIČITIJE ŽANROVE! Čarobno izveo pesmu Elvisa Prislija u studiju Kurira (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

akapela rokenrola

IVAN MILINKOVIĆ O KONCERTU KOJI ĆE SADRŽATI NAJRAZLIČITIJE ŽANROVE! Čarobno izveo pesmu Elvisa Prislija u studiju Kurira (VIDEO)

Stars -

Pevač Ivan Milinković gostovao je u emisiji "Pusti brigu", a na samom ulazu u emisiju izveo je prelepu pesmu od legendarnog Elvis Prislija.

Najavio je da se sprema za solistički koncert i da će biti jako širok repertoar, odnosno od tradicionalne muzike, pop, etno, strana muzika, učešće poznate pevačke ženske ličnosti sa kojom će imati duete. Takođe je najavio duvački kvartet, ali i jednog specijalnog gosta, kome nije otkrivao ime.

Voditelja Ljiljana Stanišić bila je znatiželjna, pa je zamolila da se čuje deo reprtoara, a Milinković je na samom početku emisije, spontano, izveo numeri "My way" od Elvis Prislija, a to je zvučaki u najmanju ruku čarobno.

Ovu nenamernu izvedbu, poslušajte u videu:

01:25

IVAN MILINKOVIĆ O KONCERTU KOJI ĆE SADRŽATI NAJRAZLIČITIJE ŽANROVE! Čarobno izveo pesmu Elvis Prislija u studiju Kurira

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

00:58

STARIJA MUZIKA SE NARUČUJE JER MODERNA BAŠ I NE VALJA Željko Vasić: Postoji marketing, ljudi više ne pitaju i ne procenjuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track