Najnovije vesti

BAZEN, KAMIN, KLAVIR, NA SVAKOM ĆOŠKU OGLEDALA! U ovoj LUKS VILI od 2.500.000 € žive Jovana i Željko Joksimović! RAJ NA SENJAKU
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

BAZEN, KAMIN, KLAVIR, NA SVAKOM ĆOŠKU OGLEDALA! U ovoj LUKS VILI od 2.500.000 € žive Jovana i Željko Joksimović! RAJ NA SENJAKU

Stars -

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug pevač Željko Joksimović su se 2018. godine iz stana na Vračaru preselili u velelepnu kuću na Senjaku koju su kupili od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića. Dobro upućeni su tvrdili da je bračni par nekretninu u elitnom kraju Beograda platio 2,5 miliona evra, kao i da su kasnije izdvojili još nekoliko desetina hiljada evra kako bi je uredili po svom ukusu.

Naime, Jovana i Željko Joksimović pre nekoliko godina su se preselili iz stana na Vračaru u velelepnu kuću na Senjaku. Vilu su kupili od prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića, a kako je svojevremeno pisano, za ovu nekretninu izdvojili su 2,5 miliona evra, ako se ne računa uređivanje enterijera.

Jovana Joksimović, vila
foto: Printscreen/instagram

Željkova ćerka iz prvog braka Mina Joksimović veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često objavulje fotografije i iz njihovog doma.

Jovana Joksimović, vila
foto: Printscreen/instagram

Mina Joksimović, koja je od popularnog oca nasledila muzički dar, uživa u trenucima provedenim pored elegantnog belog klavira, a budući da kao svaka mlada i lepa devojka voli da pravi selfije, idealan prostor za to našla je u prostranom i moderno opremljenom kupatilu, sa velikim ogledalima.

Kako se vidi na fotografijama, u kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom. Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen, te je Mina jednom prilikom pokazala kako tu uživa u letnjim danima.

Jovana Joksimović, vila
foto: Printscreen/instagram

Kod Željka rado navraćaju članovi njegove uže porodice, otac Branislav, majka Vesna i brat Saša, a „zborno mesto” je trpezarija koju krase široki prozori duž cele jedne strane, dok su zidovi od cigli.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Inače, Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, i sina Kostu, dok je iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom dobio Minu.

kurir.rs/hello/twitter: Malagaravaa

Bonus video:

00:23

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru

Bonus video:

05:44

KUĆA PRODATA ZA MILIONE, A GARAŽNO MESTO ZA CENU STANA U BEOGRADU! Ekspert za nekretnine tvrdi: Nekretnine neće pojeftiniti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track