"NAJMLAĐA ĆERKA ME JE VIŠE GLEDALA NA TELEVIZIJI NEGO KOD KUĆE" Željko Samardžić o deci i vaspitanju, a zbog ovoga najviše ŽALI
Foto: Printscreen/Kurir

NIJE SVE TAKO CRNO

"NAJMLAĐA ĆERKA ME JE VIŠE GLEDALA NA TELEVIZIJI NEGO KOD KUĆE" Željko Samardžić o deci i vaspitanju, a zbog ovoga najviše ŽALI

Stars -

Željko Samardžić u podkastu "Nije sve tako crno" govorio je o svojim životnim pobedama i borbama koje su ga koštale mnogo odricanja, ali se isplatilo jer danas srećan čovek.

Željko Samardžić, Nije sve tako crno
foto: Damir Dervišagić

U razgovoru sa autorom i voditeljem Jovanom Matić Đokić govorio je o vaspitanju ćerki i skromnosti koja ih i dan danas krasi. Estradni umetnik otkrio je da njegove mezimice nikada nisu koristile njegov lik i delo kako bi olakšale sebi u životu.

- Osnovni cilj je bio da im stvorim krov nad glavom, a u Beogradu je to bilo jako teško. Moja supruga je bila neprikosnovena, moja heroina koja je o svemu vodila računa. Moja najmlađa ćerka me je više na televiziji gledala nego u kući, gotovo da mi je persirala. A ona je nasledila talenat od mene i malo sam nesrećan zbog toga što je prestala da snima, moram je nagovoriti da nastavi - izjavio je Samardžić i dodao:

Željko Samardžić, Nije sve tako crno
foto: Printscreen/Kurir

- Nikada nisam doživeo da mi nešto ružno kažu za decu. Posebno mi je bilo to što sam svakoj pevao na maturskoj večeri, pojavio sam se a niko nije znao da sam im ja otac. Nikada se nisu hvalile iako su izuzetno ponosne na mene. Utoliko ih je zabolelo i kada su se dešavale neprijatne stvari, znate hada okrivite nekoga a on nije kriv, to je Božija kazna. Mene boli kao čoveka, ali su one tu da me umire. Toliko lepih stvari sam učinio, trudio sam se da budem humanitarac ali nikada nisam o tome govorio...

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZABORAVIO DA IMA PETI KONCERT! Pevač o udvaranju dama: Dnevno šaljem mnogo video poruka, VOLE ME ZBOG OVOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja