MILICA TODOROVIĆ IZNELA NAJINTIMNIJE DETALJE IZ KREVETA! Sad ima novog dečka, a evo koliko puta na dan je imala odnose sa bivšim
Foto: Damir Dervišagić

šok

MILICA TODOROVIĆ IZNELA NAJINTIMNIJE DETALJE IZ KREVETA! Sad ima novog dečka, a evo koliko puta na dan je imala odnose sa bivšim

Stars -

Milica Todorović ponovo je srećna u ljubavi, otkako je otpočela vezu sa izvesnim Lazarom iz Novog Sada.

Međutim, ono što je javnosti poznato jeste da je Miličin poslednji partner bio je glumac Petar Strugar.

Milica Todorović
foto: ATA Images

Milica Todorović je jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Amidži Šou" otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom.

- Koliko puta sam najviše vodila ljubav u roku od 24 sata? Možda pet, šest puta, tako nekako - istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

Petar Strugar, Milica Pavlović
foto: Instagram

Podsetimo, Milica i Petar raskinuli su vezu nakon 5 mesecu zabavljanja, kako su pisali domaći mediji. Pevačica i glumac su vezu otpočeli nakon što su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu "Ljubav manje". Milica je nakon toga poslala Petru poruku na Instagramu, a o tome je kasnije i javno govorila.

- U vezi smo tri meseca, prvo smo se upoznali jer sam pozajmila njegovog konja za spot, nakon toga sam mu poslala poruku na Instagramu: "E, lep ti konj", pa je bilo doskočica raznih. Jako je duhovit i time me je osvojio, definitivno su nam se šifre poklopile. Nije bilo zavlačenja, kod mene je to uvek sve korektno, ali on je mene muvao prvi - ispričala je Milica tada u emisiji "Amidži šou".

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M.J.

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja