"VIŠE NEĆU DA KROČIM U ZG ARENU!" Da li je Josipa Lisac sa 5 TEATRALNIH "O, NE!" mislila na Prijine koncerte?! Usledio APLAUZ
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

SMETAJU IM CAJKE

"VIŠE NEĆU DA KROČIM U ZG ARENU!" Da li je Josipa Lisac sa 5 TEATRALNIH "O, NE!" mislila na Prijine koncerte?! Usledio APLAUZ

Stars -

Aleksandra Prijović rasprodala je pre nekoliko meseci nekoliko koncerata u zagrebačkoj Areni, a karte su tada planule neverovatnom brzinom.

Naša pevačica je tada postavila nove rekorde kada su nastupi narodnjaka u ovom gradu u pitanju.

Josipa Lisac
foto: Damir Dervišagić

Za razliku od nje, Josipa Lisac sad je održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova. Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju.

- Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Aleksandra Prijović
foto: Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia, Petar Aleksić

Inače, mnogi su odmah povezali da hrvatska diva pod ovim "svi idu u Arenu" misli na publiku Aleksandre Prijović, a njenih 5 teatralnih usklika "O ne" su povezali sa 5 rasprodatih arena srpske pevačice.

U komenarima mnogi su podržali hrvatsku pevačicu, ali je bilo i onih koji su ukazali da Josipa ne bi uspela da napuni jednu Arenu, a kamoli pet zaredom.

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji u decembru prošle godine, Josipa je na pitanje kako komentariše činjenicu da je Aleksandra rasprodala karte za pet Zagrebačkih arena, odgovorila:

- Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno - istakla je Josipa tom prilikom.

Osoba koja je snimila ovaj trenutak na koncertu i objavila na Tiktoku napisala je da je Josipa Lisac izvređala "cajkersku Arenu Zagreb" .

Fonet, Josipa Lisac

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track