ISPLIVALE SKANDALOZNE PORUKE VUJADINA SAVIĆA! Zove devojku na intiman čin i govori joj da je debela: Obavestiću Mirku o tome...
Foto: Nemanja Nikolić

degutantno

ISPLIVALE SKANDALOZNE PORUKE VUJADINA SAVIĆA! Zove devojku na intiman čin i govori joj da je debela: Obavestiću Mirku o tome...

Stars -

Fudbaler Vujadin Savić, nevenčani suprug glumice Mirke Vasiljević, otac četvoro dece, podelio je jednom prilikom na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja je bila najavljena u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima "završio posao".

Do javnosti je dospela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

Vujadin Savić
foto: Printscreen

- Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku - glasio je komentar devojke, na šta je Vujadin odgovorio.

- Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome- napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

- Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine - odgovorila je devojka.

Vujadin Savić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi - dodao je Vujadin i tako navukao gnev većeg dela javnosti zbog degutantnih i vulgarnih reči.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja