"BRESKVICI NAMERNO NISU DALI POENE" Maja Nikolić predložila Teya Dori da ide kod LOGOPEDA, pa osula paljbu po stručnom žiriju
Foto: screenshot Pink tv, screenshot RTS

PZE

"BRESKVICI NAMERNO NISU DALI POENE" Maja Nikolić predložila Teya Dori da ide kod LOGOPEDA, pa osula paljbu po stručnom žiriju

Stars -

Pevačica Maja Nikolić nije oduševljena što će Srbiju u Malmeu predstavljati Teya Dora i njena "Ramonda", te je prokomentarisala njen nastup ali i način pevanja, pa javno podržala Breskvicom.

- Ovo je jedan od najgorih izbora za Pesmu Evrovizije. Što se tiče Teya Dore, ova pesma mi je nejasna. Njena pesma "Džanum" je sjajna, a ovu "Ramondu", ništa nisam razumela. U njenoj pesmi se ništa ne razume, ona peva 3+. Dopala mi se Breskvica, Saska Janx, Zejna su bile dobre, a ostali su mi nepoznati. Mlaka voda, nikakav doživljaj nisam imala - rekla je Maja.

Breskvica
foto: Printscreen RTS

Vesna Vukilić Vendi se nije složila sa Majom, te je otkrila da smatra da mora da se pomogne mladim pevačima i da im se da vetar u leđa, a da je to takmičenje najbolje za to.

- Ja smatram da treba dati afirmaciju mlađim licima, dosta su stariji jahali. Mi ne znamo kakvi su potencijali ti mlađi, pustite ih da vidimo. Meni se svidela pesma Džordžija, to je baš lepa pesma - rekla je Vendi.

- Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri daje samo 5 poena Breskvici, to je dokaz da čelnici RTS rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju - dodala je Maja Nikolić.

Vendi je rekla da su za Breskvicu mnogi lobirali pred takmičenje, i da smatra da to nije u redu, pa je ušla u sukob sa Majom koja je pomenila i pobedu Luke Bleka prošle godine.

Vendi
foto: Printscreen

- Prošle godine pobedio je Luka Blek koji je glumio Luciferovo rođenje, strašno. Teya Dora treba da ide kod logopeda jer se ne razume šta on peva, što je strašno. Poruka Lile Ramodne ne postoji, jer drugi narodi to ne razumeju - dodala je Maja.

Maja Nikolić
foto: Printscreen

- To je dokaz da narod nije merodavan, već da je bitno šta će RTS i stručni žiri da kažu - dodala je Maja Nikolić.

kurir.rs/pink/preneo I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track