MARIJA KILIBARDA I BRANISLAV IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Voditeljka objavila LEPE VESTI, svi im čestitaju: "Neka je srećno"
Foto: Printscreen

rADost

MARIJA KILIBARDA I BRANISLAV IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Voditeljka objavila LEPE VESTI, svi im čestitaju: "Neka je srećno"

Stars -

Marija Kilibarda je već četiri godine sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vuelića, osvojio srce lepe voditeljke ona svima jasno stavilja do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama.

Marija i Bane danas proslavljaju četvrtu godišnjicu veza, a koliko je srećna svedoči i fotografija koju je objavila, a mnoge Marijine koleginice su se oglasile u komentarima i podržale njihovu ljubav, a pljuštale su i čestitke.

Nek je srećno", "Prelepi ste", "Kako ste lepi, uživajte", "Ljubav", a Marijini koleginica Irina Vukotića dodala je sledeće: "Reklama za pastu za zube, Ljubim vas, lepotankovići moji najdraži"

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

- Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.

- Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je za "Story" nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track