KAD BI ON POČEO DA GLUMI TO JE BILO STRAŠNO! Goca otkrila detalje sa snimanja Selo Gori, a za jednog glumca imala da kaže SAMO OVO
Foto: Kurir Televizija, TikTok/Duleplay

stars

KAD BI ON POČEO DA GLUMI TO JE BILO STRAŠNO! Goca otkrila detalje sa snimanja Selo Gori, a za jednog glumca imala da kaže SAMO OVO

Stars -

Pevačica Goca Tržan oprobala se i u glumačkim vodama u seriji Selo gori, a baba se češlja.

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića prisetila se tog perioda:

- To je sjajni iskustvo bilo. Sjajni glumci. Tu sam imala prilike da igram sa, nažalost, preminulim Mandom i sa Draganom Nikolićem u kadru. To je stvarno velika privilegija, stim ljudima biti u istom kadru i raditi sa njima.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Posebno jak utisak na nju je ostavio legendarni Milorad Mandić Manda:

- Recimo, mi snimamo scenu i Manda ulazi u kadar. Sve je super, mi se zezamo. Tišina, klapa, ovo ono. Ljudi, kad stane u kadar i počne da glumi, imaš utisak da sve stane. Kao da se vazduh zgusne. Nešto se strašno desi u tom trenutku i to je stvarno to je tako vidljivo. To su te harizme glumačke u koje smo svi zapravo zaljubljeni.

Smatra da je sličan princip kod pevača, pa je dala racept kako prepoznati pravu zvezdu:

- To je isto kao i kod pevača, zar ne? Imaš pevače koji kad izađu na binu, brate! Ja sam to pokušala svom mužu da objasnim. Kad je birao neki pevače za bend i pitao me kako da nađe pevača zvezdu Kažem, vrlo jednostavno. Kada dođete na tonsku probu i on stane, a svuda okolo su konobari, svi tu nešto rade, drndaju. Ti stavi pevača da radi tonsku probu i one sekunde kada on uhvati mikrofon, ako svi konobari prestanu da rade to što rade u tom trenutku i svi stanu da gledaju što on radi na bini, tada imaš zvezdu.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja