TRŽANKA PITALA CECU DA LI JE ARKAN BIO JUNAK ILI KUKAVICA! O njenom odgovoru će se tek pričati: Nisam ja klinka!
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Shutterstock

TRŽANKA PITALA CECU DA LI JE ARKAN BIO JUNAK ILI KUKAVICA! O njenom odgovoru će se tek pričati: Nisam ja klinka!

Stars -

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je otkrila kakav je Željko Ražnatović Arkan zaista bio, a dotakla se i prevara.

U emisiji "Ako progovorim", Goce Tržan, Ceca je odgovarala na koleginicina pitanja.

- Ko je zapravo bio on? Je l' on bio kukavica ili junak? Ili je bio i jedno i drugo? Je l' bio kukavica pred tobom? - glasilo je prvo pitanje.

- Jagnje... (smeh) Kukavica nikada, ni pred kim nije bio! To je najrabriji čovek koga sam ja u životu srela. Imam 50 godina, ja nisam klinka i ja sam se nasretala raznoraznih ljudi... I sama znaš kakav je naš posao. Srećemo i najdivnije i najinteresantnije ljude i kvalitetne ljude, a isto tako sa druge strane, svakakve profile.

Arkan, Željko Ražnatović Arkan
foto: Youtube Printscreen

- Ko je zapravo bio on? Svašta smo se načitali, naslušali...šta bi ti sad svima rekla, ko je bio Željko? - upitala je Goca.

- I ja sam se takođe svačega načitala i naslušala. Željko je bio muškarac. Pravi muškarac i u pravom smislu te reči. Željko je imao burnu mladost. On se nikada nije stideo da kaže to! On je stajao iza svega onoga što je on bio i bio je jedan ostvareni muškarac. To što je on imao tu burnu mladost... Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: "Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu". I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sve njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sve deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudu...Kao što se vidi iz priloženog. Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka...Željko je bio pravi prijatelj. Kad ga imaš za prijatelja. Naučio me je tome da nikada materijalno ne može da ima veću vrednost od lojalnog prijatelja. Stalno mi je to govorio i rekao je: "Zapamti Cecko, kroz život ćeš shvatiti da ništa materijalno nema veličinu, težinu, vrednost...od onoga kada ti je teško i ako na jednoj šaci, izbrojiš bar dva lojalna prijatelja...pet ne možeš da imaš, to je retko, ali dva lojalna prijatelja, u muci su najveće bogatstvo.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

- Je l' si umela da mu odbrusiš? - glasilo je sledeće pitanje.

- Da. Naravno da da. Pe je l' ti misliš da mi sa juga smo toliko ćutljivi?

- Ima jedan narativ koji se provlači kroz tvoje pesme i koji je nekako čini mi se, Marina vrlo namenski pravila za tebe. I uvek me je zanimalo da li to stvarno ima veze sa tobom. Naime, znaš one pesme "Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš"...Ja uopšte ne mogu tvoju ličnost da povežem sa ženom koja bi bila u stanju da se prostre pred nekim muškarcem. Je l' si bila ikada takva? Je l' si sa njim bila takva? - upitala je Tržanka, a Ceca je odgovorila:

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ata images

- Pa ja nisam sa njim imala potrebe da se prostirem, jer sam ja stvarno pored njega bila kao princeza. Čak i kad volim...sve ima svoju granicu. Svako ti radi onoliko koliko mu dozvoliš. Ne može niko da mi gazi preko dostojanstva, ponosa i to je već stvar karaktera. Da li imaš kičmu ženo ili nemaš kičmu? Jer ja ne mogu da shvatim da neko me ponižava, gazi i ja onda "Volim te"...Ma ko te, bre, voli. Nikad u životu nisam bila u toj situaciji. Ja mogu do jedne granice tolerancije, posle toga "Gud baj Čarli". Ma ćao...

Zatim su krenule na temu prevara i izdaja, a Ceca je otkrila da le raskida porukom ili lično, te da li je nekada i sama prevarila.

- Lično. Pa preko poruke se ni ne muvam, iskreno da ti kažem. Mislim da je mnogo poštenije osobi reći u lice, ali stvar je i situacije. Meni se nikada nije desilo da prevarim svog partnera. Ja nikad nikog nisam prevarila. Nikada. Ne bih ni oprostila prevaru. Bolje bi mu bilo da ode sam. Ja bih možda zbog ega, zbog sujete, možda progutala knedlu zbog koje se davim...Stvarno nisam imala tu situaciju, rekla bih da sam imala...Ali, jao kukala mu majka...Pa ja mislim da bi mu na nos izašlo sve, jer ja bih njega kinjila toliko, da bi on morao da pobegne. Ja to ne mogu. Ja nikada nijednog svog partnera nisam prevarila. Ja prvo raščistim šta imam, pošteno pogledam u oči i kažem vidi ili "To više ne fukcioniše" ili "Prestala je ljubav"...mnogo je poštenije. Jer isto takav odnos tražim i da neko ima prema meni. Ako išta mrzim, to je da mi neko radi iza leđa, jer ja nikome ne radi iza leđa. Šta god da je, preživeću. Samo mi reci. Jer izdaju ne trpim. Izdaju ne podnosim.

kurir.rs/telegraf.rs/preneo I. L.

Bonus video:

01:45

Ceca o Slađani Milošević i razvodu Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track