MIRKA VASILJEVIĆ NOVO LICE KURIR TELEVIZIJE: Gledaćete je u novom šou programu koji vodi sa Rašom Vlačićem
Foto: Tripod produkcija

Stiglo pojačanjE

MIRKA VASILJEVIĆ NOVO LICE KURIR TELEVIZIJE: Gledaćete je u novom šou programu koji vodi sa Rašom Vlačićem

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević novo je lice Kurir televizije. Ona će biti voditeljka jednog šou-programa zajedno s Radomirom Rašom Vlačićem koji će biti pravo iznenađenje za naše gledaoce.

Mirka je pred kamerama Kurir televizije ispričala zašto je prihvatila da bude deo ove emisije, ali je otkrila i tajnu iz svoje kuhinje.

Mirka Vasiljević, Komšiluk
foto: Tripod produkcija

- Kao i u životu, potrudiću se da budem dobra komšinica, neko ko je uvek tu za takmičare, neko ko se zabavlja da im bude komšinica, neko ko ovde provodi korisno i kvalitetno vreme, da timski sa svim ljudima ispred i iza kamere, a najviše takmičarima, napravimo jedan dobar kulinarski šou koji će okupiti porodicu ispred televizora. Imaće priliku da nauče nešto novo, da se lepo zabave, korisno provedu vreme, da spreme neko dobro, ukusno i kvalitetno jelo koje će možda biti na stalnom meniju.

Kako si odlučila da prihvatiš ovaj projekat?

- Bio mi je zanimljiv koncept. S druge strane nešto novo, a sve što je novo čini neko novo uzbuđenje, nešto što je drugačije i zanimljivo. Produkcija ozbiljno i profesionalno radi svoj posao, a ja s takvim ljudima volim da radim.

1 / 13 Foto: Tripod produkcija

Da li voliš kuvanje?

- Kuvam zato što sam tako vaspitana, učena, a i mnogo nas je u porodici, tako da je isplativije i lakše da se kuva. Nisam neko ko ceo dan provodi u kuhinji, nego sam naučila da za sat vremena bude sve spremljeno i oprano, razmešteno, namešteno, postavljeno. Onda možemo da uživamo u jelu. Mislim da ću ovde dosta stvari da naučim.

02:02

Mirka Vasiljević novo lice Kurir televizije

Šta očekuješ od šoua?

- Prvenstveno očekujem dobru zabavu, zadovoljstvo, smeh i pozitivnu energiju. Nova poznanstva, nadam se da će nešto i u prijateljstvo da se pretvori, jer to tako bude na snimanjima, pošto smo više ovde nego kod svojih kuća. I, naravno, da naučim neke nove recepte.

Šta najviše voliš da kuvaš?

- Pa morate da gledate šou da biste videli i naučili i shvatili.

Kurir/M.S.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track