POSLEDNJA PREPISKA PREMINULE VODITELJKE KIDA DUŠU: Prijateljica objavila poruku Bojane Janković i slomila se
Foto: Dragana Udovičić

POSLEDNJA PREPISKA PREMINULE VODITELJKE KIDA DUŠU: Prijateljica objavila poruku Bojane Janković i slomila se

Stars -

Vest o iznenadnoj smrti nekadašnje voditeljke televizije Pink Bojane Janković šokirala je javnost. Mnogi prijatelji i kolege iz medija izražavaju svoju tugu i nevericu, deleći sećanja na Bojanu i upućuje saučešće porodici.

Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

Ipak, mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, a među njima bila je i jedna od njenih dugogodišnjih prijateljica voditeljka Rada Radenović. Naime, Radu je vest o tragediji svoje koleginice primetno uznemirila. Nakon što je došla sebi, ona se javno oprostila od Bojane putem svog Instagram profila, objavljujući poslednju prepisku koju su razmenile.

Rada Radenović objavila posledju poruku Bojane Janković. Kako se može videti u njihovoj poslednjoj prepisci, Bojana i Rada je trebalo da se uskoro vide, međutim, do toga nažalost, po svemu sudeći, nikada nije došlo.

- Jedva čekam da te vidim - napisala je Radenovićeva uz emotikon srca.

- I ja tebe - odgovorila je Jankovićeva, takođe dodajući isti emotikon, dok je Rada sada dodala i jedno slomljeno srce uz slovo "B".

Bojana Janković
foto: Printscreen

Inače, voditeljke su zajedno gradile svoje profesionalne karijere na ružičastoj televiziji, ali istovremeno su razvile i snažno prijateljstvo.

Podsećamo, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu.

Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

kurir.rs/republika.rs/preneo I. L.

Bonus video:

01:27

Sahrana Slađane Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track