ONA JE VLASNICA NAJSKUPLJE PESME NA ESTRADI! Srpska pevačica je za MEGA HIT dala 30.000 EVRA i nije se pokajala!

pobrala je simpatije još kada se prvi put pojavila na sceni

ONA JE VLASNICA NAJSKUPLJE PESME NA ESTRADI! Srpska pevačica je za MEGA HIT dala 30.000 EVRA i nije se pokajala!

Stars -

Pevačica Ana Nikolić, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a upravo ona je vlasnica najkuplje pesme na estradi.

Jedna njena pesma posebno se izdvojila, a iako je od njene premijere prošlo više od 15 godina, i dalje je svi rado slušaju i pominju.

Ana Nikolić, Romale Romali
foto: YouTube/Ana Nikolić

U pitanju je pesma "Romale romali", kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije, Beovizija.

Zoran Kiki Lesendrić, Kiki Lesendrić
foto: ATA images

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Naime, Nikolićeva je pesmu platila 30.000 evra, a s obzirom na to da joj je pesma donela veliku popularnost, ovo je bio odličan potez. To što Ana te godine nije otišla na Evroviziju sa ovom pesmom, mnoge njene kolege i danas smatraju velikom nepravdom.

Najskuplji stih

Marina Tucaković
foto: Printscreen

Inače, pokojna Marina Tucaković takođe je zaradila ogromnu sumu novca na jednom stihu. Kako je Neda Ukraden jednom prilikom ispričala, Tucakovićeva je zahvaljujući stihu "Suza je iz oka kanula" zaradila 100.000 evra.

Bonus video:

00:28

Isplivali jezivi privatni snimci krvave glave Ane Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja