REFLEKTORE SI UGASILA, KAMERE SU SE OBOJILE U CRNO...Čitulje Bojanine porodice pune potresnih reči - sestrina CEPA SRCE (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

poslednji pozdrav

REFLEKTORE SI UGASILA, KAMERE SU SE OBOJILE U CRNO...Čitulje Bojanine porodice pune potresnih reči - sestrina CEPA SRCE (FOTO)

Stars -

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila u 46. godini, a sahrana će biti u petak na Novom groblju, u 14.30.

Njena porodica oprostila se od voditeljke emotivnim porukama i poslednje zbogom uputili su putem čitulja. Bojana sestra bliznakinja Ivana, braća Uroš i Andreja objavili su zajedničku čutulju.

"Voljena naša Boko, Večno ostaješ u našim srcima. Anđele, leti visoko, leti pravo u raj, a mi ćemo čuvati uspomenu na tebe", oprostila ce cela porodica.

Bojana Janković
foto: Printscreen

Sestra Ivana, braća Andrej i Uroš dali su posebne čitulje i emotivnim rečima se oprostili od voljene sestre.

"Ti i ja... oduvek i zauvek", tvoja Ika.

Bojana Janković
foto: Printscreen

"Draga moja Bogo, tvoj osmeh, tvoj veseli duh i tvoja ljubav će zauvek sijati", voli te tvoj brat Uroš.

Bojana Janković
foto: Printscreen

"Mojoj najveselijoj i najlepšoj sestri poslednji pozdrav. Tvoj osmeh će uvek obasjati moje srce. Uvek ćeš biti sa mnom", tvoj brat Andreja i sestričina Vida.

Bojana Janković
foto: Printscreen

Od pokojne Bojana, opraštaju se i na društvenim mrežama. Bol, tugu i nevericu iskazali su mnogi, a među njima bila je i voditeljka Dušica Jakovljević, koja se potresnim rečima oprostila od drugarice, a njena objava potresla je mnoge:

-Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema. Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju.

Podsećamo, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Ova lepa i šarmantna plavuša se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", nakon čega se povukla sa malih ekrana.

Bonus video:

01:27

Sahrana Slađane Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja