SAŠA POPOVIĆ ZBOG POVREDE ZAMENIO ZVER OD 500.000€ JEFTINIM POLOVNJAKOM! Šokiraćete se kad vidite u kakvim kolima smo ga uhvatili
Foto: Nemanja Nikolić

za to je imao dobro opravdanje

SAŠA POPOVIĆ ZBOG POVREDE ZAMENIO ZVER OD 500.000€ JEFTINIM POLOVNJAKOM! Šokiraćete se kad vidite u kakvim kolima smo ga uhvatili

Stars -

Poznato je da je estradni moćnik Saša Popović zaljubljenik u skupocene automobile, a juče se na iznenađenje svih, na snimanju "Zvezda Granda", pojavio u jednom od najjeftinijih automobila koje poseduje u svom voznom parku.

Ipak, za to je imao dobro opravdanje, jer je nedavno doživeo nezgodu nakon koje je završio u bolnici za ortopediju na Banjici, gde mu je stavljen gips do kolena.

Saša Popović, štake
foto: Milica Stanojević

Poznato je da su Popovićeva pasija komforni i skupoceni automobili, ali prethodnog dana se pojavio u vozilu čija vrednost je minimum trodupla manja od ostalih zverki iz voznog parka.

Naime, čelnik Granda je ovoga puta, nakon nezgode izabrao auto koji je u skladu sa njegovim zdravstvenim potrebama i povređenom nogom, a Kurir je sve zabeležio sa lica mesta.

00:04

Sasa Popović

U pitanju je polovni „Mercedes ML“ čija se vrednost procenjuje na 15.000 evra, što je u poređenju sa "Ferarijem" (čija cena ide od 300.000 evra pa naviše) ogromna razlika.

Saši Popoviću su oduvek ovi četvorotočkaši bili posebna strast, a nekoliko puta je o tome javno i govorio:

"U to vreme je važilo pravilo da, ako imaš stan, ne možeš da kupiš kuću i obrnuto. Sećam se, pojavio se kod nas "Mercedes 190 E", jedan primerak je stigao u zemlju, baš kad smo te 1983. godine došli s turneje iz Australije, puni para. Odem da ga kupim, a oni kažu kako ga je već rezervisala gospođa Neda Ukraden, pa ne vredi ni što mogu odmah da iskeširam sav novac. Ipak, sedam dana kasnije su me zvali s objašnjenjem da je ona odustala i kupio sam ga. Inače, u to vreme, sve pare koje smo zarađivali išle su na žiro račun. Inspekcija bi nakon koncerta odmah prebrojala karte i novac, a znalo se kome sve ide procenat. Prvo za opštinski porez, Crveni krst, dvoranu, pa državu, pa tek onda za nas. Znam da sam te 1983. platio porez na ukupan prihod građana 200.000 maraka", rekao je svojevremeno Popović.

Saša Popović
foto: Printscreen

Podsetimo, kako su ranije pisali mediji, Popović je crveni "Ferari" kupio krajem prošle godine. Saša gotovo svake godine kupi po jedno vozilo, a u svom vlasništvu ima i beli Porše, kao i tri BMW-a, dva "Mercedesa", ali i skromna kola poput "Smarta".

Bonus video:

00:14

Sasa Popović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja