BILA JE ĐAVOLICA, GASTOZ LUDEO ZA NJOM, A ONDA JE UPOZNALA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA! U jeku slave nestala, evo kako izgleda Goga danas
Foto: Printskrin/Instagram

BILA JE ĐAVOLICA, GASTOZ LUDEO ZA NJOM, A ONDA JE UPOZNALA ČOVEKA SVOG ŽIVOTA! U jeku slave nestala, evo kako izgleda Goga danas

Stars -

Grupa Đavolice pre skoro deset godina harale su muzičkom scenom, a svojim atraktivnim izgledom i vrcavim pesmama brzo su osvojile srca publilke.

Đavolice
foto: Printskrin / You Tube

Tadašnje učesnice takmičenja Zvezde Granda, Tamara Milutinović, Goga Gačić i Teodora Džehverović činile su grupu koja se jako brzo raspala, a nakon kraha saradnje isplivao je sav prljav veš.

1 / 5 Foto: Printscreen YT

Tamara i Teodora su nastavile da se pojavljuju u medijima, dok je Goga Gačić vrlo brzo nestala sa malih ekrana, a povod je više nego opravdan.

U to vreme je bila jedna od najpopularnijih plavuša na estradi, a mnogi pamte njenu ljubav sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, Goga se pojavila kao pevačica u rijaliti formatu "Parovi" kada je pomenuti jutjuber pao na njenu lepotu i šarm, te se nije smirio dok je nije osvojio. Ubrzo su nakon susreta i uplovili u vezu iako ljubav nije dugo potrajala.

Goga Gačić
foto: Printscreen

Ljubav njenog života pojavila se nešto kasnije kada je uplovila u odnos sa pevačem Markom Gačićem za koga se udala i rodila mu dvoje dece. Za njenu trudnoću kažu da je bila samo jedan od razloga raspada grupe Đavolice, a Goga od tada živi svoju porodičnu bajku.

Ruku na srce, nikada nije ni morala da juri za karijerom ili finansijama jer se udala za jednog od najplaćenijih pevača na ovim prostorima, tako da im novac nikada nije bio problem.

Potpuno se posvetila suprugu i deci, a polako počinje da se vraća na estradnu scenu snimanjem kavera poznatih pesama i pevanjem privatnih proslava.

Goga i nakon dva porođaja danas izgleda besprekorno i važi za fatalnu plavušu.

Bonus video:

05:41

STARS EP 310

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja