JK: Ceca mi je kao bivši muž
Foto: KURIR

Otkrila svoja osećanja

JK: Ceca mi je kao bivši muž

Stars -
Jelena Karleuša priznala da prema svojoj rivalki nema emocija, baš kao ni prema Bojanu Kariću, s kojim je bila u braku dva meseca

Ceca Ražnatović jednako Bojan Karić.Jelena Karleuša otkrila je kakva je osećanja vežu za Svetlanu Cecu Ražnatović. Da ne beše prošlonedeljnog suđenja, kad su se srele oči u oči, ne bismo ni saznali kakve emocije JK gaji prema svojoj rivalki. A one su iste kao i one koje ima prema bivšem mužu Bojanu Kariću. Bolje rečeno, emocija nema.Karleuša je samo nekoliko dana posle suđenja gostovala u emisiji „Red karpet“ bosanske televizije OBN. O svemu je otvoreno pričala, pa i o Ceci, iako je rekla da o njoj do kraja suđenja više neće javno govoriti.- Ne znam šta više ljudi očekuju od te priče, fame i drame. Kad se pojavimo na istom mestu, u istom prostoru, Ceca i ja se ponašamo kao... Imam osećanja kao prema bivšem mužu. Ništa. Nema tu nikakvih emocija i nikakve drame. Zezam se na tu temu - rekla je Jelena.Ceca je i ovo Jelenino izlaganje oćutala.

Ceca ne mari za ono što Jelena priča
Ceca ne mari za ono što Jelena priča

Bojan Karić
Bojan Karić

Miligram i Ceca napravili odličnu atmosferu
Miligram i Ceca napravili odličnu atmosferu

Ceca
Ceca

Ceca i Miligram zapalili CirihCeca je prošle subote održala još jedan uspešan koncert u okviru turneje „Ljubav živi“. Pevala je u Cirihu, u Štad hali. Pevačica je podigla na noge prepunu dvoranu već prvom pesmom, a do kraja večeri publika je u transu pevala zajedno s njom kako stare, tako i nove hitove. U istom gradu, samo u klubu „Fejs“, nastupao je Miligram i oduševio sve prisutne. Publika je uživala u atmosferi koju je ovaj popularni bend napravio.(Z. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja