Nives Celzijus u crvenom brusu jurila duhove
Foto: Facebook

Opasno seksi

Nives Celzijus u crvenom brusu jurila duhove

Stars -
Naoružana nožem, četkicom za zube i crvenim grudnjakom pevačica je pretražila stan, a ovu avanturu ovekovečila je seksi fotografijom

ZAGREB - Nives Celzijus spremala se za spavanje kada je začula čudne zvuke u stanu. Naoružana nožem, četkicom za zube i crvenim brushalterom iz kog je sve kipelo, pevačica je pretražila stan, a ovu avanturu ovekovečila je seksi fotografijom koju je podelila sa svojim fanovima na Fejsbuku.

Nakon što je temeljno pretražila svoj dom i utvrdila da nema utvara u mraku, zgodna starleta odlučila je da kamerom mobilnog telefona uslika svoj noćni autfit.

- Ovako Nives traga za utvarama po kući koje stvaraju neobične zvukove i pomiču stvari. Pretražujući stan s četkicom u ustima i kuhinjskim nožem zatekla sam ovaj smešni lik u ogledalu i jednostavno morala zabeležiti ovaj trenutak. Hvala dragoj sestri što me putem telefona bodrila u toj 15-minutnoj potrazi - napisala je Nives na svom Fejsbuk profilu.

Ovom fotografijom Nives je potvrdila da dani golišavih fotografija nisu iza nje, iako se govorilo da će pevačica morati da povede računa o svom oblačenju pošto će njen suprug, fudbaler Dino Drpić, zaigrati u klubu na Brunejima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track