VB: Gej aktivista sa flasterom na glavi, Soraja nikad čula za mungose

Blamaža

VB: Gej aktivista sa flasterom na glavi, Soraja nikad čula za mungose

Stars -
Ja ne znam te vaše životinje, znam da je blam, rekla je starleta
1 / 4

Maja Nikolić, Soraja i Milić Vukašinović dosađuju se u svojoj tajnoj sobi pa su odlučili da vreme skrate pogađanja zamišljenih životinja, ali nije znala šta je mungos. Starleta izgleda nije volela biologiju baš preterano, a iskustvo sa Farme joj nije baš pomoglo pa je za nju muva i mušica isto, što je iznenadilo Maju Nikolić.

"Pa to je isto, pametnija si od toga", objasnila joj je pevačica, a Soraja je onda začuđeno upitala: "Šta je mungos?"

Maja i Milić su zaćutali, a onda je pevačica objasnila da mungos jede zmije i da je to poznata životinja. "Ja ne znam te vaše životinje, znam da je blam", rekla je Soraja, a onda joj je Milić objasnio da je to jedina životinja koja napada kobre.

U kući vlada potpuni haos - posvađali se: Nevena i Ava, Nevena i Sindi, Nevena i Uroš, Uroš i Ava, Maja i Milić!

Podsetimo, sinoć su se posvađale Nevena i Sindi jer Nevena nije htela da učestvuje u zadatku, a modelsica je rekla da je verovatno njihova svađa privatne prirode jer je Nevena spavala u istom apartmanu s njenim dečkom s kojim je bila u vezi šest godina. Makedonka je prvo bila na Sindinoj strani da bi potom promenila priču i branila Nevenu da je bivši model radila, kuvala dok se Sindi odmarala.

Ava Karabatić i Uroš Ćertić pokušali su da sabotiraju dnevni zadatak tako što su pokušali da zaustave vetrenjaču, ali im to nije pošlo za rukom. Njih dvoje su izleteli iz kombija i na nekoliko sekundi su uspeli da zaustave vetrenjaču, ali to nije bilo dovoljno da se zadatak proglasi neuspelim.

Opozicija je ponovo htela da zaustavi vetrenjaču kada je Aneta ostala sama, ali je uspela da svojom vikom otera Avu koja je obećala da bude "firl plej". Međutim, ništa od fer igre jer je samo posle minut Uroš zgrabio jednog od braće Stojanović, dok je Ava zabarakadirala vrata. Srećom, Maja Volks se odnekud pojavila i zavrtila vetrenjaču.

Gej aktivista Boban Stanojević se pojavio sa flasterom na glavi. Verovatno je došlo do nekog incidenta s vetrenjačom. Boban je juče i izabran da bude premijer/premijerka.

http://www.youtube.com/watch?v=7k1lK3Zp_os

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track