Goca Vesni: Briši guzu rukom, ne treba ti papir!

Goca Vesni: Briši guzu rukom, ne treba ti papir!

Stars -
Koleginice su se prvobitno "pokačile" oko Vesnine lepeze, koju je Goca u nekom trenutku bacila, a potom su se "svađale" na vrlo neobičan način

Vesna Rivas i Goca Božinovska su se našle zajedno u WC-u kako bi ispušile koju cigaretu. Između njih dve došlo je do svađe, s tim što je ova svađa bila vrlo posebna, ne onakva na kakve smo do sada navikli na Farmi.

Koleginice su se prvobitno "pokačile" oko Vesnine lepeze, koju je Goca u nekom trenutku bacila, a potom su se "svađale" na vrlo neobičan način.

Prenosimo vam deo razgovora.

- Ti si bacila moju perjanu lepezu na đubre - rekla je Vesna.- Nisi mi interesantna lutko, da ti pravim ime i prezime! "Domindženja", nisi dugo bila interesantna, pa sad nećeš ni preko mene - dodala je Goca.- Ne daj Bože preko tebe, ju ju ju...Ali našla sam lepezu, možeš još 30 puta da je baciš, naćiću je ponovo - nastavila je Rivas.-Ja nemam šta da hladim, ja nisam u klimaksu, ja sam žena zdrava… Volim te Veki, Veki lepotice - Goca je promenila tok razgovora.-Nemoj da me voliš molim te, odma mi bude loše - dodala je Vesna-Ti si moja lutka Veki, ti si najlepša žena na Farmi, najzgodnija mačka - Božinovska je hvalila.-Nemoj ti da me hvališ upiškiću se sad na nošnju - Vesna je nastavila po svom.-Nemoj skidati nošnju, mnogo ti lepo stoji, ja sam veštica, a ti si vila. Mnogo te volim budaletino, a stvarno te volim Veki - Goca je i dalje birala lepe reči.-Nemoj da me voliš molim te, upiškiću se - Vesni se nije dalo da upotrebi lepe reči.-Pa piški, možda se i ukakiš, a za takvu guzu ne treba papir, ona treba rukom da se briše - dodala je Božinovska.

http://www.youtube.com/watch?v=aKRwhHxZlck

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track