Saznajte šta sve Severina ima u ormaru

Saznajte šta sve Severina ima u ormaru

Stars -
Seve je na svojoj Fejsbuk stranici omogućila da virtuelno zavire u njen ormar, a na njenoj Facebook stranici objavljen je StyleBook
1 / 6

Hrvatska pevačica Severina Vučković, osim po uspešnoj pevačkoj karijeri, poznata je i po svojim modnim kombinacijama, s kojima pleni pažnju gde god se pojavi, bilo to svečano ili opušteno izdanje.

Seve je na svojoj Fejsbuk stranici omogućila da virtuelno zavire u njen ormar, a na njenoj Facebook stranici objavljen je StyleBook najboljih izdanja u poslednje tri godine.

"Severina, osim po uspešnoj pevačkoj karijeri, poznata je i po svojim modnim kombinacijama, kojima pleni pažnju gde god se pojavi. U njenom modnom izričaju inspiraciju pronalaze mnogi, stoga je nije pretjerano nazvati hrvatskom ikonom stila. Jednom je prilikom izjavila: ''Kada se spomene moda, prvo pomislim na moje pjesme koje sam uvek pratila odevnim stilom. Muzika je moj život i moje sredstvo izražavanja, ali i kroz modu mogu izraziti svoju osobnost i razigranost.''

Na sceni je od kraja osamdesetih, a do sada je s izdavanjem svakog novog albuma mijenjala svoj imidž i diktirala trendove. Osim što nosi odjeću svjetski poznatih dizajnera, među prvima je dala podršku i domaćim dizajnerima. Za svoju poslednju turneju izabrala je talentovanog i svetski uspešnog Marka Mitanovskog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja