ALEN ISLAMOVIĆ ZA KURIR: Razvaliću u duetu s Milicom Pavlović
Foto: Zorana Jevtić

Intervju, pevač Bijelog dugmeta ekskluzivno za naš list

ALEN ISLAMOVIĆ ZA KURIR: Razvaliću u duetu s Milicom Pavlović

Stars -

Pevač će posle koncerta Bijelog dugmeta u Kombank areni promovisati pesmu koju je snimio sa zvezdom „Granda“

Članovi Bijelog dugmeta sviraće Beograđanima 19. novembra u Kombank areni.Alen Islamović, prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih pevača koji je bend imao, kaže da ima tremu pred koncert, a otkrio nam je i da je snimio duet s Milicom Pavlović.

- Milica i ja smo u ponedeljak snimili pesmu, a već juče smo u Novom Sadu uradili spot. Pesma je prekrasna, uradio ju Rale, koji je radio i „Lopova“. Mislio sam da nam se glasovi neće uklopiti, ali to je na kraju ispalo fenomenalno. Verujem da će ta pesma biti jedan od najvećih hitova.

S Indirom Radić ste snimili čak tri dueta. Da li ste s njom još u kontaktu?- Indira je moja prijateljica godinama. Naša prva pesma „Lopov“ dobro je prodrmala ceo region. Indira i ja smo zahvaljući tome često zajedno nastupali, pogotovo u Rumuniju i Bugarskoj, gde je ta pesma bila megahit, čak veći nego u Srbiji.S Bijelim dugmetom ćete nastupiti u Areni i to posle 11 godina, koliko je prošlo od koncerta na Hipodromu.- Godine 2005. u Beogradu smo radili povratničku turneju, gde je prošla cela postava Bijelog dugmeta. Na Hipodromu je bilo i dobrih i loših stvari. Mi smo bili odlični, ali loše ozvučenje je mrlja koja se dosta provlači po medijima.Mislite li da su vam Beograđani oprostili taj gaf?- Publika nikad nije kaznila Bijelo dugme ni zbog čega. Da nije tako, ne bi sada bilo ovoliko interesovanje za Arenu. Nebitno je da li je naš bubnjar razvratan ili neko od nas ima pet žena, publici je bitna samo naša muzika i zbog toga dolaze.Priča se da su pevači Bijelog dugmeta imali sukobe s Bregom...- To su dezinformacije. Najlakše je progurati takve stvari jer javnost voli da čita o intrigama i svađama. Nikad nisam imao problem s Bregom, ali jesam s nekim ljudima koji su organizovali koncerte. Druga osoba, koju neću da imenujem, imala je probleme s bendom, i to je iznosila u javnost na prljav i ružan način.

BEBEK JE REKAO DA SMO CIGANI, TIFA JE SAM ZVAO- Brega je došao na ideju da on i ja radimo turneju po Evropi, koja je sjajno prošla. Međutim, kad smo objavili da ćemo svirati i na prostoru bivše Jugoslavije, javio se Tifa i rekao da bi voleo da nam se priključi. Što se tiče Bebeka, on je sam odustao od toga. Otvoreno je rekao da ne želi da se bavi ciganskom muzikom i da ga to ne zanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja