ANA MARIJA ŽUJOVIĆ PRELOMILA U SIGURNOJ KUĆI: Tužiću Vladu, neću da mu oprostim

Saga se nastavlja

ANA MARIJA ŽUJOVIĆ PRELOMILA U SIGURNOJ KUĆI: Tužiću Vladu, neću da mu oprostim

Stars -
Vlada ne bi smeo više da ugrožava bezbednost Ana Marije. Mi u parničnom postupku dosad nismo tražili zabranu prilaska, ali, ukoliko se pokaže potreba, tražićemo je, rekao je advokat

Ana Mariju Žujović pre više od nedelju dana pretukao je suprug Vladimir Stanojević, a ova priča i dalje ne jenjava.

Postojalo je nekoliko različitih priča ovog događaja, a Žujovićka se ipak odlučila da će krivično goniti svog supruga, ali i da se priključi kampanji "Stop nasilju nad ženama", jer je proteklih dana bila izgubljena i izmanipulisana i da je zato odlučila da potraži stručnu pomoć.

Ona se susrela sa Vesnom Stanojević, koordinatorkom Sigurne kuće, kako bi se posavetovala šta dalje da čini.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Zahvaljujem se hiljadama žena, koje se javljaju i daju mi podršku što se nisam sakrila posle batina. Učiniću sve da podstaknem devojke i žene da ne ćute o nasilju, jer to mora da se iskoreni. To što smo prebijene nije sramota, već je to sramota muškarca. Ako sam mogla da se školujem i zarađujem, kako bismo oboje bolje živeli, onda ne moram da pravim kompromise i pravdam njegove postupke", rekla Ana-Marija.

Dok ona planira da se priključi sigurnoj kući, Vlada uživa u provodu, ali i dokazuje da nije preboleo Ana Mariju te joj dolazi ispred vrata i ostavlja poklone.

"Vlada ne bi smeo više da ugrožava bezbednost Ana Marije. Mi u parničnom postupku dosad nismo tražili zabranu prilaska, ali, ukoliko se pokaže potreba, tražićemo je", rekao je advokat Predrag Bogovac.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

(EPK/Mondo/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track